Klik Jangan Tak Klik

Wednesday, May 20, 2009

Aksi Tuceng


Aku banyak nak update tapi curik masa sat....menci bnyk mende kena update...tadi aku marah head aku bley...dia tau aku sorang2 kat KL opis nie...pastu mintak2 mcm2....macamla budak 2 kat PG opis tak leh nak check...semuanyer aku...amik ko aku sgt geram so aku letak tepon...mesti dia ngadu kat CFO aku...HADER AKU KESAH..lantak ko la ...sikit2 nak ngadu mcm fonden....silap2 dgn CFO tu aku belasah...jadi untuk bg aku cool aku tepek gambar tuceng aku yg berebut kusi sbb aku nak panjat amik baju2 lama..nak test muat ker tak...dia nie mmg kelakar & sgt cumil...aku amik gambo dia pun pandai tepis...off camera katanyer...dia suke or menyampah tngk aku posing2 baju...tak tau laa...suka ati kolahhh...janji bahagia...this week sgt bahagia sbb makan wet food ajer..dry food dia tak beli lagi kena tunggu saturday...sbb dia makan premium food...so takde jual kat kedai biasa...nasib baik sekor ajer ...kalu bnyk kirim salam...haha


Aksi ngada2....

P/S: Ada J CARD MEMBERs' DAYS tau kat one utama...sampai 70%...pi laa perabih duit.....21/5/2009

2 comments:

nona said...

j card day tu kat 1 utama je ke?
comeyla si kucing...jap2..kucing sis jantan ek?die da besar,pandai cr gf x?sbb my kucing cm dh nak start..kang klu dh stat nk dating,habis dh xgemok...xcomel.

POSH76 said...

nona...yessa...ari ni aku tngk dah mcm2 ada..p survey dulu..sok senang nak berebut2..haha....handbag & comforter lawa2 beb...

my POSH male tapi nama jr female sbb masa kitten dia nyer anu tak nampak...haha...umur dia 29 May ni 2 years...dia indoor mmg tak campur mana2 kucing pun.....kuarantin seumur hidup...hahaha