Klik Jangan Tak Klik

Wednesday, June 6, 2012

Wondermilk CUp Cake & Happy Birthday YAYA!!

Sedeh tullah semalam entry 
"McDonald Foldover"
tu terhilang......nyampah tulll
penat jer menaip cam nak rak sekalu gone terus keciwa
huhuhu
tapi terubat sikit sbb pagi2 dah dijamu
dgn cup cake
yg comel dari 
"wondermilk"
mak aii sedap bebeno lain dari cup cake biasa
and the best part tak manis sgt compare to cup cake lain
dan bila ko makan jer ising tu tak terasa langsung ketulan gula...smooth jer
comelkan reka bentuk ni
dia beli utk 2 kotak ni 
RM100 tp mmg berbaloi baloila
to YAYA semoga panjang
dan dimurahkan rezeki amin!!!!
tahun depan belanja lagi.....belum pernah lagi makan 
kat Wondermilk
tapi review mengatakan yg Wondermilk mmg sedap
harusla nak menerai hehe


Psst: Kalau berminat nak cuba sila lawati http://www.ilovewondermilk.com/

20 comments:

cha said...

laa cmne bole hilang plak jd badi lg ke haha

i pn tak suka sgt yg manis2 tu sbb tu tak brp gemar cupcakes tp serius comel. nk tryla gak hehe

kakcik said...

Semoga Yaya panjang umur dan murah rezeki. :)

Neeza.Areef said...

simple deconya but nice..syg nk mkn

ieda said...

hurmmm nampak menarik wajah cc nie .. dah ramai yg memperkatakan pasal wondermix cc nie ;)

Mrs Ledibet said...

yeke tak manis bole la try cenggini..tak suka bende manis² nie..comel je cupcake tu..

Mooniqueen said...

Adoiii pagi2 tunjuk pic kek comel ni...menguji keimanan betul..

combi said...

mmg best :)

syanasaid said...

xpernah try lagi
sbb tgk macam mahal jek
tp kalo mahal berkualiti mmg berbaloi la beli kan
ok nnt akan ku try jugak

norhidana said...

sgtlah comei... ni yg bt rasa cam nk try nih

azrinna said...

Comelnya kek... Warna yang 'sweet' dan memang boleh buat sesiapa yang memandang rasa teruja.

Dee said...

eh..smlm tgk ada..sempat k dee komen..

apapun..cute sgt cupcake wondermilk tu..tgk pun tau sedap..

Cik Rongoks said...

comelnye ! ^^

el said...

smlah suka cc yg x manis x de ising tu gula ketul2
layan cc ni pun best gak

lieyalatif said...

camne boleh ilang posh...tetekan delete ke....sayang jek....

comel gile laaaa...syg nak mkn kan.....

Rinna said...

Nyum2.. sedapnya tgk cupcake tuh..

Epy bufday Yaya..

*SiRibenMerah said...

kek wondermilk memang sedap.. nyum nyum.. happy birthday Yaya~

ak yuyunz said...

sedap tak cake from wondermilk ni? tengok design dia cantik giler.. buat present memang cantik kan.. =)

Reena said...

Memang betul Posh, cupcake wondermilk ni memang best dari cupcake yang biasa kita makan :) Sedap!!!

kaishin said...

happy birthday to yaya :D

Bitt (double IS) said...

gorjes dengan si cup cake :)