Klik Jangan Tak Klik

Tuesday, June 5, 2012

Chicken Foldover McD & Caramel Sundae!!!!

entry hilang yg dihapdate semula 
jenuh nak menaip lagi
layankan jelah

Limited time only
Caramel Sundae
tak sedap sgt...manis kaw kaw
Double Filet O fish forever pilihan Mr Y 
kalau ker McD
Nilah sbb musabab nak ke McD
chicken foldover
kira makanan sihat berbanding dgn burger McD yg lain
ada 2 ketul ayam
mmg mengenyangkan
tapi sundae caramel dan foldover terpaksa bawak 
balik sbb takut kalori bertambah
makan jelah 
"French Fries" ni yg dah sah mmg kalorinya banyak
pose makan wajib ada....
jemput makan

Psst: Kalu Foldover ni berterusan buleh ler aku rajin ke McD...kalu tak kem salam...alergikla dgn fast food ni...tapi kalau dah tingin sangat p gak cuma kena smart...kalau pilih set jgn sekali amik air gas...better tukar dgn milo or fresh orange...dan kalau boleh jamah sikit....balance bawak balik...yg penting hilang kempunan..bijak..bijak

















21 comments:

Dee said...

aritu cuba pokkits kfc...kecik comel je..yg tu kurang sket rasa bersalah kot..hehehe..

rasp said...

baru jer makan nie semalam sis...
tapi i tak amik nie...
my son....
i makan horlicks mcflurry tu....
yummeh!

norhidana said...

feveret dana ni chiken folover... kalu prosperity tu tak la ternnti2 sgt tp yg ni mmg tertunggu2...

lieyalatif said...

Bagus tips u sis... I likeeee....

Semlm lunch baru pekena sis... Mmg sedap... Sundae caramel tubje xrase lagi... Nanti i pi terjah lagi yea....

Rinna said...

Wow cam sedap jerk ciken foldover tuh nyum2

zana said...

i like..:)
jgn lupa dtg sini lagi ye :P

uncle said...

owh produk terbaru tu uncle tak try lagi..nampak gaya kena try hujung minggu nih hihihi

atty's said...

kty lom terai lagi Chicken Foldover ngn horlicks mcflurry nie..bila nak terai ni..tgh elak gak makan fastfood..sbb kalo start makan x ingat nak benti

el said...

kalo kt mekdi ni xde nak bwk2 balik...kecuali air sbb x terabis...
semua fastfood ni mmg sedap...mmg x rasa bersalah kalo nak abis $$ kt sini kahkahkahkahkahhhhhhhhhhhhh

syanasaid said...

mmg sodap foldover tu
walau mahal sket tp berbaloi2

Rozuan Ismail said...

baru je mkn McD semalam.makan McChicken je

SURIA AMANDA said...

dah makan dan ...ok la for me..

KorN said...

Oh lamanya x pekena McD ni haa... tambah2 plak Chicken mcdelue.. pebret tuh

ieda said...

aku kan beb .. kalau ke MCD memang akan amik filet .. tapi aku nak juga merasa foldover nie .. x menahan kan ;)

Neeza.Areef said...

bleh mkn dua org kan foldover tu..tp klu tamak sorang pn leh je nk abiskan..hehe

cha said...

dhla puasa.terliur tgk T_T

Reena said...

Boleh tahan besar jugakkan saiz foldover ni, rasa macam tak habis je ni kalau makan :)

Selalunya kalau pergi McD, pilihan kita memang fillet o fish je :)

Bitt (double IS) said...

boleh try nanti nehh :)

IxoR@ said...

foldover tu nasib baik ok.....

dan eskrem tu dah agak da, mesti manis kan....

♥ Cik EylaDiLLa ♥ said...

Cik Eyla gler Mcd hehe...

♥ Cik EylaDiLLa ♥ said...

Cik Eyla gler Mcd hehe...