Klik Jangan Tak Klik

Sunday, June 10, 2012

Wash Drum Cosway ~ Washing Machine pun nak maintenance jugak!!!

Jangan ingat kita ni jer nak maintainance....
brg2 elektrik pun nak kena maintenance gak...supaya leh pakai lamakan...

Aku mmg peminat brg Cosway walaupun bukan ahli
aku tetap rajin "mengorder"
kalau ada promo
nak2 brg Cosway walaupun murah tapi berkualiti
tu yg I likeeeee!!!

Nilah mendanya
"Wash Drum Cleaner"

Murah jer masa aku beli
RM9.90
yang penting
"mesra alam"
lagila suker sgt!!!

dalam kotak ni ada 2 bungkus yer
tahanla nak pakai utk setahun

tengok lepas korang letak
"Drum cleaner"
confirm segala kotoran yg tersangkut
akn dibersih so bertambah2 bersih la baju korang
geli gak aku tengok segala kotoran yg keluar tu
before ni main belasah jer basuh baju

kalau nak hasil yg terbaik biarla semalaman...
tapi aku buat dalam beberapa jam...keluar semua
entah serbuk2 hitam apa tah

luahan perasaan jab aku tau naper mood blogging aku kerlaut
mesti sbb kat opis aku ni dah blocked mcm2
so pada kengkawan yg aku tak dapat nak blogwalking
maaf yer.......



Psst: Memang bagus aku rekomen kat korang...cubala!!!


11 comments:

Eri-chan said...

i dah pakai 3 x. memang amazing, sbb 1st time mesin dah guna setahun lebih..maka "taik" mesin memang banyak. 2nd-3rd dah keluar macam seaweed je. hehe.

eh next time belilah time offer. boleh dpt RM7.50 sekotak. kan senang jadi ahli. cuma tiap2 tahun kena renew RM30 la...

ibh_sue said...

Salam Kak.
Ni la produk yg tak pernah try lg..Kena try juga ni. Sue ahli, tp just utk kegunaan sendiri juga. Akak kalau nak guna no ahli bleh ja gn sue punya. Kurang2 kalau akk dpt kupon bleh simpan. Guna nanti. (^_^)

m.u.l.a.n said...

washing machine i kasi instruction guna clorox je..

tapi rasa nak try yg ni pulak..

tqs for d info..

Delimasari said...

boleh cuba - bagus ni

lieyalatif said...

eh posh...bagus u buat entry ni posh...i ni mmg kampung + jakun hahaahah...baru tau rupenye ade jugak pembersih mcm ni...selame ni dok main simbah2 air jek lepas cuci baju huhuh.....

nanti i nak cari jugak la posh...ye laaa kene jaga baik2 baru laa barang tahan lame kan....

Ena Qalinsya said...

besar gile font ko, berkalering plak tu mmg puas la membacanye ekeke..
tp aku musykil, btol ke serbuk basuh tu leh pakai setahun ek..
ade gak aku beli ni huhuhu

rATu kEBaYA said...

pernah jugak cuba.. tapi mmg bagus.. semua kotoran hilang.. habuk2 pun terkeluar..

♥ Cik EylaDiLLa ♥ said...

ad0ooiii x pernah tahu pon
lepas nie bole la g cosway dekat jer ngn umah hehe...thanks share yer

Bitt (doubleIS) said...

guna di plak mcm mana?

Mimy Hamid said...

aku tau si eri chan ada promote suh guna..tak jugak aku beli..nnati la jejak cosway aku beli buat stok..barang elok ni

Wan said...

Ini adalah antara modal permulaan yang diperlukan untuk mengusahakan kedai franchise Konvensional di Malaysia :-

* 7 Eleven = RM250,000
* Old Town White Coffee = RM500,00
* Marrybrown = RM750,000
* Mcdonald = RM5,000,000 (5 juta)

Tetapi dengan franchise eCosway hanya RM5100 sahaja.

Keistimewaan ini perlu direbut, kerana eCosway memberi peluang membuka kedai Farmasi & Serbaneka dengan kemudahan diberi secara PERCUMA.

Cosway akan membiayai semua kos-kos yang berkaitan seperti:
1. Deposit kedai & pengubahsuaian kedai
2. Sewa bulanan kedai
3. Bil elektrik
4. Penyelenggaraan kedai
5. Peralatan-peralatan di dalam kedai
6. Barangan produk Cosway + farmasi yang dianggarkan bernilai lebih RM500k diberikan secara consignment

Sebagai makluman, eCosway telah menawarkan 1000 kedai Farmasi Serbaneka di seluruh Malaysia untuk di miliki dengan modal permulaan yang paling minima.

"DALAM BISNES JANGAN BERTANGGUH UNTUK MENCAPAI PENDAPATAN LUAR BIASA"

Pm/Whatapps/sms :
ke 0134750633 (wan)
one_aein98@yahoo.com

Barang cosway best!!
Jgn tggu lame...kite boleh berjaya bersama2...