Klik Jangan Tak Klik

Monday, June 11, 2012

Caroline Memang Layak Jadi Juara Mentor ke - 6 ~ Tahniah!!!!

Tahniah untuk Caroline dan mentornya
Ella
Juara Mentor musim ke-6
sekaligus memenangi RM100k

aku mmg ikut mentor kali ni
sbb almaklumlaaa suka sgt dgn Ella
(minat giler tengok rambut Ella yg panjang hitam tu...santek sgt)
tapi bkn takat minat dgn Ella
tapi mmg anak didik or protege Ella
Caroline mmg very talented...gifted and unique talent

walaupun malu2 tapi bila perform hamek ko
mmg terbaek!!!!!
Memang dah dijangka
kemenangan Caroline walaupun agak suspen
 masa juri awam
kasi markah terendah antara Zatul dan Anas
tapi rasanya
"Juri Profesional"
lagi cerdik dgn memberi markah yg tinggi
dan SMS dari public pun tinggi
lega...suka sgt aku Caroline menang walaupun tak mengundi
she really deserve it...

komen aku pasal Anas dan FT
mula2 suka gak dgn Anas ni...sbb mula2 mentor kan main SMS mencanak naik
tapi makin lama makin mmm nak2 FT tu cam poyo
belum juara dah act cam juara
at least low profilela sikit
itu pun antara penyebabla SMS makin kureng kot
bila dah dpt pujian dari mula
bila dah tgh2 mungkin rasa dah "selesa" sgt kot
performance pun drop

bagi Zatul dan hakak OGY
mmg tabik spring..kalu Caroline buat silap sikit
kemungkinan depa leh jaadi juara
sbb both of them really
a "fighter" dan persembahan mmg bess
cuma sora Zatul bese2 jer...

Tahniah utk semua!!!!

Credit to MStar

Baguskan la ni rakyat Malaysia dah cerdik
pilih bakat no satu
bukan rupa....

Psst: Moga2 bakat Caroline tak ler tersimpan begitu saja...cam mentor2 lain ...Mohamad...Pija....Salma...Sila amik contoh cam Black sukses tu






17 comments:

Kakzakie said...

Banyaknya dapat 100K tu huh... kayalah mereka...

Gieyana said...

Tgk separuh jer psl penat...tp x suka Zatul...:-)t

kakcik said...

Sayangnya Caroline telah membiarkan dirinya 'diEllakan' dari segi gaya dan liuk lentok...

norhidana said...

dana tak ikut sgt mentor tp ada gk tgk,setuju ngn akak... nsb lah caroline menang... tak suke ngn anas juga FT, dia mcm over sgt... nsb lah tak menang..

semoga lps nih caroline nyer bakat akan dikembangkan

Delimasari said...

SIS pn tgk juga....

Rinna said...

Tahniah pada Caroline.. jarang layan mentor.. heheh..

Dee said...

suka gak tengok caroline..tapi dari segi imej kena brush up kot..serabut tol tgk rambut dia..

lily lotus said...

congrates jugak untuk caroline ;)

noornazuha said...

saya x penah follow mentor..nak lagi malam ahad byk citer best kat astro.hehe

Ira Nira said...

tahniah...xpnh tgk mentor.bru nak try tgk tp dh abs dh plak hee

mama aini said...

assalam..ehem mama tgk mentor 6 tu..banyak jumlah RM yg caroline menang & ella..Tahniah !!!..

ratusiput said...

aku mmg tak minat ngan FT tu.mat ye ye.nyampah.perasan cam bagus je gitu kalau dia nyanyi ke apa.kompiden sgt.byk2 pertandingan nyanyi pn mmg ske layan mentor...

JMR said...

caroline, mek kelate tu...;-p

IxoR@ said...

protege Ogy pun not bad kan?

suka tengOk dia duet dengan Ziana Zain....

apapun, syabas kepada pemenang!

Neeza.Areef said...

x ikuti mentor tu la tgk 1st n last masa final tu..hehe

♥ Cik EylaDiLLa ♥ said...

yeahhh caroline menang =)
suke dyew sgt

Mimy Hamid said...

aku baru tgk episod mentor semalam..ruapnya caroline ni dia tak frinedly..pendiam..tak sangka menang..rezeki dia