Klik Jangan Tak Klik

Tuesday, June 12, 2012

Poplook Buat Aku Tak Tahan!!!!

Sekarang ni aku dok gilosss dgn baju pesen2 dari 
PopLook!!!!

Susah jugak aku nak
jatuh chenta dgn baju2 online
ni almaklumlah
"ketinggian" cam aku ni
(macamla tinggi sgt hover!!!)
agak sukar nak beli baju readymade
kalu baju fitting santek...kain lak singkat

kali ni gamble jer...dah order satu
patutnya hari ni sampai 
tapi courier tak call2 lagi ni....
tak sabor nak pakai 
dress dari 
Poplook ni 

kalu korang minat leh ler pi kat
website
ni 

Sebelum tu meh jamu mata
sihat biji mata aku tengok kaler2 camni
shocking pink
lagi shocking pink
blouse
office wear pun hader
munger2 pun hader
Nak order pun mudah...dihujung jari jer
tak perlu nak phening pasal
parking...tol...minyak...jimat2 
yang penting harga berpatutan


Psst: Aku dok ingat kalu kali ni aku purchase ngam dgn my body insyallah aku nak terus memakainya...aku pun ada nak ke arah muslimah ni...jadinyer haruslah nak beli baju yg "tutup aurat" ...longgar2....sng nak digayakan dgn tudung....aminkan ajer..

21 comments:

mamyharraz said...

mmg geram tgk design kt poplook ni kan.
senang skrg nak beli belah hujung jari pun boleh :)

syanasaid said...

aminnn

beb baju2 poppy mmg best2
insya ALlah longgar sume nye
:)

Asyiqin Haulisah said...

suka tgok order online ni. cantik. tapi duit lah pulak takda.

kakcik said...

Blouse shocking pink tu cantik. :)

-cinta soFiaSafiya- said...

pink yg atas skali tuh chantikkk

Neeza.Areef said...

aaaminnn... semoga dipermudahkan

suka gak tgk bj kt poplook ni tp klu dress lom pnah beli takut menyapu lantai..hehehe

lieyalatif said...

Lieya dah beli 3 tops dari poplook ni posh... So far mmg ok.... Servis pun ok... Siap leh pulangkan kalo x ok asalkan tag x cabut.... Nanti posh amik gambar yeak....

Rozita said...

amin~

♥ Cik EylaDiLLa ♥ said...

aminnnn

yg kaler pink2 tu sweet hikhik

Eri-chan said...

cute la baju ni, tak nampak pulak kat KWC..ke aku yang dah rabun sebab banyak sgt tingkat..

norhidana said...

amin2 moga dipermudahkan kak

mmg cantik2 lah kak baju2 kt Poplook tu... sesuai utk semua acara n takdelah seksi sgt..

NUNU EERA said...

aritu hampir2 nk tbeli.. tpi kaler yg nk tu da xde.. lps tu da lma jgk xtgk stok2 bru.. hehe..

Shibam Jelita said...

amin amin amin :)

rasp said...

amin......
ala sis...
u pakai apa pun cantikssss.....

Delimasari said...

cantik tu POSH

el said...

poplook ni sllu gak el usha..tp xleh nak order lagi..tgh diet nak kuruih barulah leh beli kt poplook ni...rmi gak blogger yg beli baju kt sini terutama maria elena heheh kenal dak

Bitt (doubleIS) said...

nice :)

Reena said...

AMIN dear :) Seronok dengar. Memang kebanyakan baju i dari POPLOOK jugak sebab senang nak mix and match :)

YanaMIB said...

sy lak skrg suka nk soping kt milkadeal..bli voucher spa..hehe baju2 blom ada mood lg nk soping..takot aa =.=

Mimy Hamid said...

poplook kegilaan ramai ..tp sayang nya aku tak muat..mampu tgk aje..gerammmmmmmmm

kurung siap said...

'KURUNG SIAP' is where you can shop online for your " BAJU KURUNG & BAJU SEDONDON IBU & ANAK " with AFFORDABLE and IRRESISTIBLE designs and most of all - a quality pieces from the comfort of your HOME!

Why wait? Just a few clicks and you can have it here.
Enjoy your online shopping with us!!
Visit http://www.kurungreadymade.blogspot.com