Klik Jangan Tak Klik

Tuesday, June 19, 2012

Macam Poplook kan!!


Sebelum nak update entry pose dgn Poplook
http://posh76.blogspot.com/2012/06/my-1st-poplook-dah-sampai-dan-terima.html
meh kasi tunjuk antara koleksi 
Poplook yang pofular
Mellow Jersey Blouse
RM56 jer....ada macam2 kaler taw
apa yg aku suker dgn 
koleksi Poplook ni 
is the color semuanya santek
Macam "Poplook" kan
Sama ke tak....


Sebenarnya macam sama tapi different brand and kualiti jahitan rasanya berbeza
yg aku beli ni cheaper than "poplook"
 tak tau siapa tiru siapa hehe
apapun lepas ni aku nak beli 
"Poplook"nyer collection nak pilih kaler lain pulak....suka mix and match
Kalu u all masih was was nak beli poplook ni leh ler singgah kat blog mummy muda yg comel ni
ada bnyk koleksi dari Poplook!!!
http://www.reenaonline.com/2012/06/thepoplookcom.html

yang ni size chart as reference 
yelah baju online ni paham2la..dah tu size badan kita ni kan berbeza beza
better tngk ukuran dulu
sebelum beli
mmg ler leh tukar balik dgn "Poplook"
syaratnya jangan buka "tag" kat baju tu
pastu kos lagi nak kena pos balik kat poplook
so sebelum buat pembelian pikir dan check betul2
nak2 kat poplook tu cam confuse sikit guna cm
kitalak dah bese ukur inch

Lagi koleksi dari Mellow Jersey Blouse
yang aku suker sgt colornyer
sori dah habis stock....
habis jugak huhu...tapi jgn risau kalau ada rezeki
kat poplook leh backorder...
Yang ni ada stock...merah lagi daaa
lokasi photoshootla sgt ni kan 
temankan Mr Y service moto...

Psst: orang lelaki kalu dah minat berjam2 tunggu pun takper aku lak bohsan menunggu huhuhu

20 comments:

*SiRibenMerah said...

baju tuh chantek.. wahhh~ terus minat...

Delimasari said...

semua color santik le....

Neeza.Areef said...

nice..
sama la plak kan pop dgn x pop hehe

el said...

mn gambar pki poplook tu posh
haiiii cheq x sabaq dah ni..adoyai hahahaha

rasp said...

memang cantiks...
nak nak kalo u pakai sis...
kalo i pakai dah cam sarung nangka :D

SURIA AMANDA said...

cantik la..pakai pi opis pun cantik ni...kan?

kakcik said...

Nampak samalah. :)

Rinna said...

Cantik..kain pun nampak cam lembut jer.. :)

ieda said...

aah cantik baju dia
kain dia nampak kemas dan cantik
hurmm nak try beli lah .. pakai ngan skirt pun cantik kan ;)
TQ beb link tuu ;)

uncle said...

sori kalau kaun adam masuk hihihi..mmg cantik baju poplook nih...kalau kena dengan warna tuan punya badan...color apa pun boleh dipakai..jgn uncle pakaiiiii..
kalau buat photoshot..letak kat kandang rimau pun ..rimau sedih nak makan hahahhaa

NUNU EERA said...

xleh jdi ni. nk kne cri 1 jgk la.. ;)

norhidana said...

ada gaya poplook lah kak... sesuai lah ngn akak yg tinggi tuh, tp geram tul tgk baju2 poplook tu lawo2...
bile nk tayang baju poplook yg kaler merah tu?

Dee said...

i punya yang biru paling atas tu..ye from poplook..hehehe..mmg best, sedap pakai..

Hanif said...

lawa motor tu..hehehhee
Aku tak boleh komen baju tu ...ni pun first time dengar poplook...kekekekeke.

lieyalatif said...

lieya ade baju ni sis....tu kaler mustard tu hihihi...mmg cun gilos...mmg puas hati la membeli ngan pooplook ni....

ALoNa CintamaniszLite said...

kaler pink pun cantekkk...
mmg cantek dan kena sgt ngan posh, sesuaii..

Mimy Hamid said...

cantik design ni woooo tapi muat size ko aje la...

ak yuyunz said...

mustard color memang cantik giler..

IxoR@ said...

cantik la!

:D

aTy _faRed~ said...

eerrr..saye pon ade kaler sebijik yang macam awak pakai tu...;p saye dah lame tak pakai since ritu ngandung n ni baru lepas pantang..:)