Klik Jangan Tak Klik

Wednesday, June 13, 2012

Frappuccino Blended Half Price ~ Khas Untuk Peminat Starbucks ~ !!



Starbucks is offering
Frappuccino Blended beverages @ Half Price!!

Enjoy Half-Price for Frappuccino blended beverages
during the Happy Hour at Starbucks
@ All Starbucks Outlets

 

Promotion Period
  • With Starbucks Card – Wednesday, 5pm to 7pm - kalau nak apply leh pi kat link ni yer http://posh76.blogspot.com/2011/12/free-starbucks-membership-red-velvet.html
  • For Everyone – Friday, 5pm to 7pm

Psst: Limited time only...apalagi meh serbu Starbucks...windu nak minum dah lama tak coffee2...nak kepoh jab smlm dah terima baju dari "Poplook" mmg besss gilossss...mula2 cam tak bese...cuma longgaq sikit(perasan kuruih huhu....)lepas ni confirm nak hoder lagila...shuker sgt...nanti kalu aku dah pakai aku kasi pose baek punyer yer....

16 comments:

mamyharraz said...

woahh best ada half price.
ok,tak sabar nak tgk awk pose pakai dress cantik tu ;)

Mooniqueen said...

Wahhh bestnya...skrg pun tgh minum ice blended...

el said...

best ni
lama x pekena ayaq mahal ni hahaha

syanasaid said...

oo ni mcm ari tu ek??
Jumaat ni la kan 5-7

Mrs Ledibet said...

tak pernah sedap eyh..kena test nih half price tu

Dee said...

sapa yg suka starbucks tu sure enjoy..eh..dee ada baju poplook yg kedua tu..sedap pakai and cantik..hehehe..

Dee said...

sapa yg suka starbucks tu sure enjoy..eh..dee ada baju poplook yg kedua tu..sedap pakai and cantik..hehehe..

uncle said...

lama uncle tak pergi ke starbuck..kat perlis ni mana ada..kalau nak merasa pun kena menapak sampai ke butterworth hihihi

DaZzlingLilLy said...

cepat2 pose dgn baju thepoplook tu..

Sally Yatiey said...

Bestnyaaa :D hee

ieda said...

yes ! ..
dah lama juga x lepak kat Starbucks nie huhuh

Bitt (doubleIS) said...

ala friday ke...hehehe

Hanif said...

Sedapnya....

LiNda said...

bestnye ade promotion..lepas ni serbu starbuck la

Deqna said...

yer saya suka.. tapi selalu pergi mesti bukan time offer 50% tuh.. tapi beli lah jugak....

Reena said...

Cepatlah Posh pakai baju tu. Pink color i likeee.... :)