Klik Jangan Tak Klik

Thursday, May 31, 2012

Loud Speaker Karaoke First Subang!!!!!!

Pertama kali datang ke 
 First Subang

tak pernahnya bnyk2 tempat soping nak sampai  kesini
dasat tul Subang la ni...nampak sgt lama dah tak pi
bese pi Subang Parade jer...

Inilah tujuan utamanya 
nak ke 
"LoudSpeaker"
tempat karoake.....dah gatal sgt tekak ni nak
"Menyumbangkan"
sore hehe
Comel deko2 kat sini...
nampak tu Mr Y sibuk dok cari lagu
 
peace dulu
 sebelum nak pi menyanyi....

Mr Y tergagau2 nak pilih lagu sbb tak bese dgn alat tu lagi
jenuh nak tukar dari chinese ke BM

pastu tak bnyk sangat lagu....nasib baek lagu
Adele ada..apalagi
 
jakun jab....la ni mic pakai tekan2....wireless tapi sound system 
bess

siapa ada control lagi satu kat dinding
kalu ko nyampah tengok org tu asik nyanyi jer
ha ko tekan jer kasi stop hehe

"Rolling In The Deep"
laaaa
over perempuan ni kalau dapat

mic.....harusla nak conquer
 
free flow drinks...leh jugak pilih jus...tapi kami pilih coke jer

masa ni  amik package bayar pun murah
baper hengget jer rasanya

siap bawak titbits dari luar

lagu wajib Mr Y kena nyanyi untuk aku
jiwang jab
tapi mata dok tengok abg nuar hehehe

aku pun tak nak kalah
tak sedar diri pitching tak brp nak tinggi
pilih lagu kan main
"Beribu Sesalan"

tapi still tak leh lawan Mr Y selagi tak habis 3 jam
tu habis dia pulun bantai lagu rowk!!
aku dah tak larat.....apa lg layanla diri sorang2
 
Suker wallpaper kat karaoke ni......
comelkan...suker kaler dia nice...
suker gak dgn shirt ala2 polka dot ni...

more info leh tengok kat
http://www.loudspeaker.my/


Psst:last but not least...mmg enjoylaa sekali sekala layan koraoke....kalau masa muda rumaja mmg "antu karaoke" tiap2 weekend mesti nak lepak kat "Plaza Yow Chuan" la ni tempat tu tinggal kenangan dah takde pun....kalu org ajak dating p tngk wayang mesti aku takmo tapi kalau ajak karoake laju jer...hehehe


















































17 comments:

el said...

nk dgr lah posh nyanyi lagu adele tu...xde video ke hahahahaha..
lama x layan karok sejak berkahwin ni
dulu ms kapel sllu gak layan ngan huby...

ha ni nak ajak huby g one day karok puas2...

Isteri Encek Bard said...

lama IEB tak karok..

Delimasari said...

SIS xpandai karoek ni

lieyalatif said...

kaki karaoeke rupenye u sis...mesti sedap suare u kan...i mmg terus terang suare i hampeh....hihihihi

LydSunshine said...

Dulu pon slalu ke Plaza Yow Chuan. saya paling suka Red Box. Sebab banyak lagu.

rasp said...

tingin nak dengar u nyanyi sis...
mesti best...
i tak reti nyanyi...
takat background singer leh ler....

ieda said...

wahh syok berkarok ..
janji ada teman
mu nye hubby minat karok .. nie hubby den karok punn x pernah masuh
same je kami berdua ekeke ;)

Bitt (double IS) said...

adele uuuuu ;)

norhidana said...

dh lama tak berkarok ni kak... dulu2 suke lah gi ngn kwn2 sama2 syook tul... skrg nih udah tak penah....
syok lak tgk akak ngn Mr Y layan karok nih... msti nynyi tak hengat nyer kn

ct rahani said...

masa bujang2 dulu layan jugak karaoke.. beshkan.. enjoy!

cha said...

first ni shopping mall baru ke sis? wah wah syoknya karok. seumur hidup sy tak pnh karok tau :p

Boni JLL3 said...

pergh!! pergi karaoke tak ajak

Nurrul said...

Siyes ! Nurrul dah lama tak karokk !
last karok masa 2008.. huhu.

*aiish , ni yg terasa nak cari music box kasi gegar nieh ! :)*

Rinna said...

Waah curlast laa 2 org laki bini..layan karok.. bestnyaa.. :)

Softtouch [Hanim] said...

xpernah p karok..sy xreti nyanyi plus sy malu..xkan nyanyi dpn org

Reena said...

I pun sama Posh dulu time bujang, hujung minggu melantak karaoke dekat Plaza Yow Chuan. Lepas tu pergi Red Box Sungei Wang, tak pun dekat area Subang. Sekarang ni, karaoke sambil masak dekat dapur jelah. Hahaha...

Reena said...

Ehh.... lupa nak cakap, suka baju polka dot u tu!!! Cantik! Simple but beautiful.