Klik Jangan Tak Klik

Wednesday, May 30, 2012

Elianto Fake Eyelashes Glue!!!

Aku mmg peminat fake eyelashes tapi takler selalu pakai
just for fun....and tak ler overrrr cam RCW
tapi aku tabik spring gak yg leh pakai ari2...mmg prolaaa

So jenjalan nak cari gam bulu mata yg powerr
terbelila kat Elianto
Mekap Elianto aku kureng sikit
cam tak kena jer....walaupun murah tapi kalau beli pastu tak guna 
and tak suit me membazir jerkan
Inilah rupa kotaknyer...
Inilah rupa bentuk gamnya....
harga pun tak mahal below RM20...cam bese rega sebenar tak hengat...hehe
dalam bentuk liquid....kaler putih...
pernah guna liquid hitam tapi cam comotlaa
ni ok sikit...melekat pun kuat...
 
Pakai dgn contact lense mmg terserlah
yelah bulu mata tak berapa nak panjang
sekali sekala melaram oklaaa
pastu buat pose ala2 comel....somella sgt!!!

Psst: Hari ni pagi2 dah hujan...bess ni kalau dapat titon....hehe









21 comments:

el said...

pic last tu kan posh
mcm bb doll lah heheheh lawo

ieda said...

beb .. mu pakai ape punn cantik
x leh nak komen dah
macam pelakon korea pun hadoo ! .. ;))

Zana Md Nordin said...

saya suka gam bulu mata pelesu dari elianto nie..he he he..mmg guna pun....coz'dia tak sememeh...

lieyalatif said...

mmg comel pun sis!

sis, i suke make up....tapi tu laa, satu bende yg dari dulu sampai skrang i tak reti dlm dunia make up ni ialah pasang bulu mata ....mmg fail!...dah gi kelas makeup pun tetap tak jadi buat huhuhu

syiela said...

pic last tu mmg tergida i tgk mata tu :)

mrs adam said...

saya teringin nak pakai fake eyelash tu,tapi tak reti,nak blaja sendiri pun tak reti.huhu.*satu hari nanti nak blaja gak

syanasaid said...

sekali jek pakai fake eyelashes ni time kawen
hehehe tak reti den

mmg cute kamu :-)

Delimasari said...

SIS tgk aje le - tantik2222

norhidana said...

siap berposing yek kak bile dh pakai bulu mata pelsu tu... heheheh

dana 1st time pakai bulu mata pelsu tu masa kawin dulu pastu mmg tak penah hehehe

Rinna said...

Cantik laa.. Posh.. Saya jugak tak reti2 nak pakai bulu mato nie.. adess.. nak kena try..le plak..:)

Chenta Eyfa Najibrz said...

u mmg cumellll cgt la posh

Qhaifa Nur said...

cantik la...
memang lain nampak muka kalau pakai bulu mata palsu ni, lagi cun kot..ha..ha..

Gieyana said...

nmpzk cute..x pernah try ag pakai fake nie..:-)

yana lyana said...

memang terserlah gitu...

Dee said...

wah..cutenya u pakai eyelashes..pandai pun ye..kalau dee..mesti herot berot..

Isteri Encek Bard said...

adeh tak pandai pakai bulu mata pelesu

Bitt (double IS) said...

comel...hehehe

-cinta soFiaSafiya- said...

gambaq hat lasttt tuh....comeii sungguh...

likeee ^_^

cha said...

rajinnya sis pakai bulu mata

Eri-chan said...

tak reti pakai. haha. jadi beli maskara je. cukupla melaram masa dinner, nak bawak keta pun payah sebab kena air-cond udahnya tak dapat menumpu ke jalan dengan baik. bahaya. hehe.

pic last tu buat mr Y tak senang duduk. hehe. chomel.

Reena said...

Comel nya u Posh!! Suka tengok pic last :)