Klik Jangan Tak Klik

Tuesday, May 29, 2012

House Of Doll Butik Fazura!!!


 Banyak2 pelakon wanita aku suker sgt tengok 
"Fazura"
Meh layan gambor 
perasmian Butik Fazura
"House Of Doll"
comelkan nama diberi
sesuai dgn Fazura....
Suker tengok Fazura....asli...natural beauty....
nak kata santek sgt pun tidak
nak kata somel sgt pun tidak
tapi sedang2 ajer....
dan sedap mata memandang...
kalau dia pakai apa pun semua santek jer...
aku mmg suker tengok perempuan santek2...kagum
tapi I bukan Less yer..hehe

Nila butiknyer yg terletak kat Jalan Telawi 3
Bangsar
 
Mesti santek2 baju kat sini
yang penting takde sponsor mana2 taw
duit simpanan sendiri okey
coming soon nak Fazura nak keluarkan 
perfume and shoes...mesti lagi gempak....

"Kesemua helaian berkenaan adalah made-to-measure dan sudah pasti hanya ada satu seumpamanya dalam koleksi House Of Doll.
"Saya senang bekerja dengan Rizman Ruzaini kerana dia seperti boleh membaca apa yang saya mahu gayakan.
"Jadi untuk projek kali ini, kami telah berbincang dan Rizman Ruzaini sudah menyiapkan 10 helaian pertama sempena majlis pembukaan ini,"
Perancangan seterusnya, dia mahu mengembangkan lagi butik berkenaan dengan barangan terbaru yang akan dibawa masuk sekerap mungkin bagi mengikuti trend semasa.

Takde ke nak jual online!!!!!suker nengok pesen2 retis stylo!!!
 kekadang tertanya2 manala nak beli cam retis ni

Psst: Nak tengok lagi gambo santek leh visit http://www.murai.com.my/ or http://www.rotikaya.com/
























"

22 comments:

SyaNa said...

yes suke sgt fazura ni
lembut2 dia pn laser gak
tp laser bertempat

cha said...

wah dh ada butik sndiri. jelesla org bukak butik sndiri ni T_T

el said...

aku pun suka tgk dia...gojesss
kasut dia perghhhhhhh

lawo baju2 dia...rege pun rs pun lawo2 gak no...:)

Shellya... Kami Gembira... said...

cantiknyer Fazura.. :)

norhidana said...

angkat tgn dua2 sbb dana pun suke fazura... dia sgt simple org nyer

Has said...

minat jugak tgk dia...lawa..kurus..

Zana Md Nordin said...

cantikkkan fazura nie...
giler bersih muka dia...suka tengok..cam anak patung...

ct rahani said...

sy pun suka tgk fazura.. comelkan dia.. mesti mahal rege baju kt butik dia tuh.. ribu riban gamaknya.. hehe..

lieyalatif said...

I pun suke fazura sis.... Die mmg cantik.....

Ade butik dah skrang.... Cayalah!

Gieyana said...

ska gak tgk dier...x pernah puji artis tau...tp seyess tgk dier nmpak sweet..:-)

~Beb~ said...

same la dgn.. suke sgt die ni.. x la ctk sgt, x la comel sgt. tp bile light2 tuh buat die lagi terserlah dgn natural beauty.. kan? ade smlm tgk kat intagram dia tp baju tuh looks like red, now bru nampak nyata kt ur blog its shocking pink. cute gils dgn die..

sponser pon i tak kesah, sbb berbaloi la dia di sponser, nk kwin da pon ;p
duit sendiri pon i tak kesah, mmg die berduit sbb die belako top!

sisdee said...

i suka dressing dia n off course kasut laboutin dia hahahaha

kak ina kl said...

fazura memang cantik..bertuahnya sape yg dapat dia

wah kamu suka tunggang moto besar ek..bestnya

Delimasari said...

x jemu tgk muka dia - cantik

rasp said...

memang tak jemu mata memandang kan sis....
i pun suka tgk retis2 cantik yg berpe'el yg cantik....
bertambah2 cantik i rasa dorang nie....

~♥ iella ♥~ said...

fazura comey..harap bsness dia maju.


http://fadthnwan.blogspot.com/

Bitt (double IS) said...

saya pon suka tengok ladies yg cantek2...hehehe owh nanti jual online ramai yg jadi tailor uu...akekkekkee

mama tisya said...

oh dh buka butik..bgs la kn sure rmi org terjah nanti

Reena said...

I pun minat Fazura ni Posh, kecantikan dia unik. Senang cakap tak jemu mata memandang gitu :)

A'ahla kalau jual online kan best.

ak yuyunz said...

i adore fazura. dia sangat humble.. =). eh butik tu takde jual online ker? :S

Anonymous said...

Boleh beli secara onlime ker.. Baju dlm butik fazura niee. Sb nk pergi ke bangsar agak jauh dr tmpt tinggal saya... Sya suka tgk baju2 dia. Sume cantik2...

Didie said...

Salam,

I love her too..
Kalau tgk hrga baju die dkt FashionValet tak de lah mahal sangat..
rm50-300 mcm tu..
Mungkin kalau ada design exclusive mahal la kot..
Tapi tak tau la kalau harga dekat Boutique macam mana..
Ada sapa2 pernah pegi bole lah share..:)
Tgh tgk drama Kisah Cinta..
Memang suka cara die berfesyen dan cara die berlakon..