Klik Jangan Tak Klik

Thursday, April 12, 2012

Magnum Fashion Royale ~ Buffered Earning Nuffnang For The Month Of April!!!!

 Alhamdullilah lagi 
dan thanks a lot to 
Nuffnang...
Dapat seketol
lagi BE 
untuk bulan ni....

Last dapat 
http://posh76.blogspot.com/2012/02/maybeline-volum-express-falsies-thanks.html
 
Iklan dari 
"Magnum Fashion Royale"
So kalu korang nampak iklan ni gedik2 keluar kat blog 
rajinla2 klik kalau nak tau more info

Psst: Lately ni mmg susah nak dapat BE......so kalu dapat mmg suker sgt..rasa mau kasi tau satu donia hahaha...tp kekadang aku dok perati kalu rajin sgt menghapdate...mesti susah nak dpt ...tp kalu aku kureng rajin hapdate...adalak BE ni


10 comments:

Teenager Housemaid said...

wah bestnya dapat be...:DDD
tau xpe, susah sangat nak dapat be..huhuhu

Puan Gojes said...

wa, taniah sekali lagi :)

norhidana said...

best3... syok... dana tak penah dpt pun heheheh

M@W@R Q@SeH said...

bestnya...tahniah...sy tlg klik2 :)

ieda said...

tahniah beb ..
aah memang payah nak dpt BE .. huhuh kalau dpt tuu kira bertuah lah tuu ;))

Neeza.Areef said...

sepeselll la klu gitu jarang2 update br senang dpt BE

cha said...

i tahun ni br dpt 1 hukhuk T_T

el said...

tahniah....sure dah byk tabung ni ahaks

ct rahani said...

tahniah sis.. tahun nih x dpt lg be.. nk bukak nuffnang pun dh malas..

Reena said...

Bestnya... i pun jarang-jarang dapat BE... tu yang kadang-kadang macam merajuk je dengan Nuffnang ni. Hehehe