Klik Jangan Tak Klik

Tuesday, April 10, 2012

Fesyen Artis ABPBH 2011 Stylista Kerrr !!!

Nak review lak pesen retis
yang bukan sedap sgt mata memandang tapi aku
sukakan fesyennyer
dan masih boleh diterima
sbb bersesuaian dgn artis tersebut
Tangga teratas yg paling
"Likeeeee"
jatuh pada maya karin
perlu ker terdedah sini...terdedah sana
tengok tertutup pun tetap anggun dan santek
 
Nombor 2 jatuh pada
"Fazura"
mmg layak dapat gelaran  
antara wanita
tersantek di Malaysia
tempat ke-3 semua pun aku suka...
Nora Danish
 mekap ala2 pucat tu sweet
dia yg patut menang 
bukan fasya sendat
(Ni kalau lepas kawen tak jaga mau sendat lagi ni)
mesti abg jejai yg beli paper bnyk2 ni huhu
Tempat ke-4
Lisa Surihani
sesuai dgn bentuk badan beliau
kaler pun santek
mungkinkah
"seri penganten"
tapi Yusri sembab daaaaa
penat yer bang hehe
 
hakak Ziana Zain
Tempat ke-5 mmg meletop sore dia malam tu
Lan The Typewriter kalah hokey
mmg divalaa

Dah habis top 5 tapi aku suka gakler
Adira...entahla dia ni kalau
pakai dan mekap apa semua pun lawa
dan somel

Liyana Jasmay somel tp
rambut tu cam kurengla pulak
comel 3 beradik ni
sesuai dgn their age
tak tahulah apa nama dia ni
tapi mmg stylolaa
Alyah ni pun pakai apa pun aku suka especially gown...
seluar dia kureng sikit
tapi baju red carpet kurenglaaa
Nera seksis tp aku suker
kaler dia santek
dan material...
Shiha...not bad
Scha
seksi tapi stylo
Bini aaron  
simple but nice
vangga laki menang ooo
suker gaya2 camni tak melebih2
 tapi tetap nampak elegan
Erra..santek tapi cam
ketat semacam jer
 
Seksisnyer Neelofa
rasa cam dah nak "terkeluar"
agak2la kalau nak berpesen pun
kita kat Malaysia bukan kat hollywood

Watie Elite
Suka kaler baju ni santek sgt
walaupun seksis bebeno
 
Ramai tak suker couple ni ...tp bagi aku lisdawati
ni pakai apa pun nampak santek...sbb badan dia selim melim

 suka simpan pesen2 retis ni kot2 takde idea nak buat baju raya leh la buat reference

Happy cuti sok u all...
jgn ada yg dtg keje la esok
 
Psst: Bukan takat retis jer letih nak jaga body...org bese pun sama jenuh nak jaga badan...pesen la ni pun salah pakai mau terbonjol sana sini...bukan takat kena jaga diet tapi wajib kena exercise....kenala rajin2kan diri...bess gak tengok retis ni dgn pesen masing...masa tu baru tersedar..so kalau nak pakai baju santek2 harusla kena jaga badan...tp la ni bukan pasal nak nampak menarik bila berpakaian yg penting more to health purpose....makin umur meningkat kesihatan adalah paling berharga..so takde short cut kena start exercise dah...tapi aku tabik springlaaa pada sesapa yg lemak or spare tyre terbonjol sana sini masih leh pakai ketat2..

8 comments:

Mimy Hamid said...

yeay ada gambo ziana zain baju hijau...aku sukaaaaa....Ya Allah lawanya Fazura...dia pakai tuxedo tu comel lain dari lain..memang layak digelar fashionista..

atty's said...

neolofa punya baju..mcm dah nak tersembul..kopek..ekekekkeke..

ziana zainnya baju..kaler cantik + elegant

-oP_ida- said...

memang SUKAA MAYA KARIN...fesyennn diaa sangatttt CHANTIK..ayuu jaa nampak...

dalam sesemua suka sangat MAYA KARIN N FAZURA.....sweeet

Shu Shinju said...

suka baju maya karin ngan lisa... lawa oooo...

Zue AnnaLeeya said...

dlm ramai2 retis tuh, paling suker tgk fazura....
cantik sgt.....

Pepel BoNda AmaNi said...

malam tue...kejap tengok..kejap tertido....huhuhuh kepenatan sangat...

Softtouch [Hanim] said...

paling suka fazura..cntik sgt.....

Reena said...

LIKE Fazura jugak!!!