Klik Jangan Tak Klik

Tuesday, April 10, 2012

Fesyen Artis ABPBH 2011 Oppssss !!!

Tengah rajin dok google fesyen retis 
ABPBH 2011
tapi ni base on aku nyer opinion
takde kena mengena dgn sesapa 
so jgn ada yg terasa yer!!
Sebelum tu mintak ampun dulu hehe
 

Mula dgn Stacy..makin chubby dah dia ni
cam kureng jer pesen ni
tang perut tu yg kureng..kalau nak pakai camni
body kena ala2 Rihanna
perut flat dan tinggi baru santek
(Menari pun still tak leh kurus...mmg kena exerciselaaa)
 

Shila Hamzah fesen tu santek
tapi tang punggung tu ketat sgt...entah cam tak kena jer tengok
Shila pakai
Fafau pulak...too simple...
body yg jenis atas kecik part bawah besau ni mmg kena pandai
pilih material dan design kalau tak mesti nampak demok!!


Mas Idayu.....
mmmm

Salma....meriah sgt!!
cam nak gi kenduri

Bukan nak komen RCW tp yg sebelah dia tu
siapala design baju tutti fruiti tu
 

Dato CT....kejap nampak  
selim kejap nampak chubby
salah baju ke salah pose

Marsha Milan..tang topi tu yg tak tahan...baju bolehlaaa
tapi kalu majlis camni kaler itam
cam bese sgt!!

Tiz zaqyah...
entahlaaa pesen apa tah

kak melah tetap vogue walaupun bertudung
tapi baju ketat2 ni alahai
 

Didie Alias mangsa pesen kot


Najwa...mmm siapala design baju ko ni dek....
serba tak kena jer aku tengok
kalau jenis yg takde pinggang dan kaki lagi panjang dari badan
jgn ler pakai belt nampak semacam

Tak semua fesyen tu nampak santek di badan orang lain akan nampak
santek dibadan kita

Psst: Aku suker jer layan event camni sbb nak tengok fesen...naperlaaa aku tak amik fesyen designer ...angan2 jerla hehe






15 comments:

el said...

DA tu dah tau dia mmg cam tu so ok je lah
tp tang NL..CT dan yg lain yg fesen ke laut tu derang ni xde taste ke eh..felik

Rinna said...

Sama laa suka tgk majlis gini..sebab..tgk fesen artis nie ada yg cantik.. ada yng adess.. tah cam ada yg tak kena jerk..ngan badan dia org tuh..

Neeza.Areef said...

gelak beso aku baca pesen tuti fruti tu..kah3..

komen2 u bernas ape..yg mangsa pesen tu i agree sgt2..

Teenager Housemaid said...

hahahahha~
baju didie alias tu yg paling tak tahan...kehkehkeh

Alin Marlini said...

semua baju tak cantik..baju Maya Karin lagik cantik..hehehehe

mama maman aka yana said...

nak komen tuh tak pandai sgt.. tp mmg sakit mata la tgk fesyen yg tak kena ngan pemakai nih.. aduhai..

aisyah humaira (syah) said...

hahah...suka lah tengk fesyen didi alias tuh dah mcm cite alice in wonderland :)

lieyalatif said...

kelas ko posh!!! aku suke komen2 ko...bile bace komen ko n telek pic satu2 mmg ade betolnyer....

tapi didie alias tu mmg sporting, org sampahkan die pun die terima jek heeheheh penyeri gak tu dlm ABPH...

cha said...

dorg ni duit ada taste takde haha hancus :p

norhidana said...

lama tak berBW...sorry yek kak, kureng sihat skit, nk beron9 pyh skit lg2 bile kt umah....

sume yg akak review tu mmg sesuai... jenis fesyen yg agak kureng tepat... over di sana sini.... tp najwa tu mmg sian, lg2 baju merah tu... mmg kesian sgt, rasanyer baju biasa lg sesuai dr fesyen itu

Cho Zila said...

tuler pasal... dah jadi artis memangler kena jaga personaliti..
sebenonyer badan kena cantik baruler pakaiper pun cantik.. akak suka kalau nasya aziz pakaiper pun cantik....

Dee said...

baju najwa tak sesuailah ngan umur..suka baju2 liyana jasmay..she looks cute tiap kali ada event gini..fafau tu baju masa red carpet cantik sis..

ieda said...

aah paling x kena adalah najwa tuu kan .. geram je nak cakaop dikkk tolonglah cari designer yg sesuai ngan koo .. agak2 kann sure kakak dia yg pilih nie huhuuh

Mimy Hamid said...

fesyen ziana zain pakai baju hijau ada reben besar kat bahu paling aku suka...dia perform baju merah pun sama...atas bawah aku suka...dia gojes la...apasal ko tak letak huhuhu..cantik tau

! Waniey Mahassan ! said...

jarang pulak tengok fesyen yang menutup aurat dengan cara yang betul. Bukan nak mengata, tapi diaorang tak sedar kah berdosa??? -__-