Klik Jangan Tak Klik

Friday, March 9, 2012

Dynasty Hotel Personal Review!!!

Ni nak review 
mana kami menginap selepas berjimba di GH yer
 
 Kan lepas "Ripley's Adventures" kat GH haruslaaa terus pi check in
tapi takler check in kat Genting
tak koser ramai bebeno umat manusia
kami pi masa ni 
"CNY" yer
so mostly hotel mmg fullybook!!
Yeesss inilah tempatnyer
"Hotel Dynasty Jalan Ipoh"
Memandangkan mmg tengah CNY
so dapatlaa 2bijik 
limau mandarin
dan juga

**

**

dan juga 
"Ang Pow"
 
Ha!!ingat duit kertas kaler2
rupa2nyer 2 posen ajer....
jadiler dari takde apa...just for fun
dan kasi ONG!!!
deko
tilam empuk hokey....kalau  
tido tak rasa nak bangun dah!!
bathroom bolehlaa...janji ada bath tub
yang bagusnyer ada shower asing
sng nak mandi asing2...kalu nak cepat
kalau tak nak cepat masuk jer together2 dalam bathtub tu
Hairdryer disediakan ...siap melekat kat dalam laci lagi
takut kena curik kot
senang...tak payah aku nak bawak dari rumah
petunjuk kiblat pun ada senang nak solat
cuma iron tak disediakan
kalau nak iron kena iron kat bilik khas disediakan kat luar

tempat rehat nak minum2 kopi
tapi sofa tu cam dah tak lawalaaa
nasib baik masih empuk
tapi tak duduk sgt pun bnyk kat atas katil jer hehe
 
Seliparssss...
aku suka bawak balik jer...pakai satu

Masalah lain aku takde 
cuma kena komplen sampai2
 kettle takde bley
tak ker hangen ..lagi hangen call2 tak dapat
sampai kena call guna hp
berjam2 gakler tunggu nak dapatkan kettle tu


Psst: Apa2pun based on my personal review bolehlaa tahan tempat ni...masalah sikit2 jer...masih kategori selesa...sesuaila dgn rega ...kami pay RM99 jer...

7 comments:

Neeza.Areef said...

i pnah stay kt dynasty but my personal review..x best..maybe time i stay tu ramai pelancong china..dpt blk yg ntah hape2...mula2 bley tahan lg..tiba nk panaskan air..yulk..dlm kettle tu ada lipas mati..terus panggil diorg haa br diorg bg blk yg oke2 je..

gnesop.com said...

hotel yg boleh lah.. x best sgt rasanya :)

Nava Krishnan said...

I have only dined at this hotel but have not stayed here before. Among all, I am impress with the clean and wonderful bathroom.

Furniture Removalist Melbourne said...

Nice experience in a hotel...Smile!!!

Reena said...

Tak pernah lagik try stay dekat sini. Tapi baca experience Neeza dekat atas tetiba rasa loya. Erkk!

caliph shuriken said...

klau stay hotel mmg prefer yg ada petunjuk arah kiblat.. mudah nk solat ^^

Mimy Hamid said...

pecah rahsia ni posh aku honeymoon kat sini hehehehe...masa memula kawen saja amik mood tido hotel..eh mana ko dpt rate 99 nak jugak