Klik Jangan Tak Klik

Wednesday, March 28, 2012

Dalam Perjalanan Pantang Jumpa Harus Singgah!!!


Sebelum meneruskan perjalanan pantang nampak apa
kat jalan harusla menyinggah
nak2 my MIL apa jer yg dia nampak dia mesti nak
membeli!!!
Menantu bertuah sibuk bergambo bley
Yang aku ni barang2 camni aku kureng sikit...suka tengok2 jer
sbb aku tau mesti MIL akan kasi satu hehe
kunun2 nak suruh menantunyer masak...hehe

lepas tu setop lagi
jumpa lak derian pulak

sibuk betul pilih derian
Mr Y mmg penggemor tegar derian
aku lite2 jer..belajar makan derian pun lepas dipaksa oleh Mr Y
kalau tak dari kecik lagi mmg aku tak makan
bagi  aku "busuk"

kitaorg makan kat situ gak....kang keta bau
nak bwk pi hotel mmg tak leh la jawabnya

Kemanakah destinasi percutian kami
cerrrr teka
cutilaa sgt!!!

Psst: Takpe walaupun destinasi yg nak dituju takler jauh sgt..janji dapat berehatkan...lagipun FIL kalau jalan jauh dia takmo....yg MIL aku ON jer kalau bawak pi mana2











13 comments:

Neeza.Areef said...

asalkan pg becuti..x kesah pg mana pun..yg penting cuti!

Hanis Azla said...

mak akak pun gitu.. pantang ada org jual tepi jalan mesti dia bagi klu nak ajak berhenti.. he..he.. wah bercuti ke melaka ke?

ieda said...

huwaaaaaaaaaaaa
deyann tuu
mantopsss lah beb
ramai2 singgah lagi best
tapi risau gak silap hb kena potong kaplaaaaaaaa huhuh

norhidana said...

heheheh biasalah kak org tua kan suke mcmtu, sume dia nmpak cam best je...
wah2 lyn durian lg...
cuti2 ke melaka yek...bestnyer

el said...

ha nk g mn tu..pi berendam kolam air panas or g kota a famosa hehehe

SyaNa said...

aku pn kalo durian suke mkn kt kedai
kang bau dia seksa nk kasi hilang
aku hantu durian ok

pegi A Famosa ek??

SURIA AMANDA said...

A Famosa resort kan??????

Koding said...

Musang King ke tuh???

Reena said...

Uishhh durian... i tak hantu durian tapi sekali-sekala kena syok jugak. Hehehe...

Rinna said...

Bercuti2 ke Melaka yer.. tak kisah dekat ke jauh janji happy kan.. :)

Mimy Hamid said...

cuti singgah menyinggah best apa..santai sambil cuci mata..

Softtouch [Hanim] said...

xkisahlah sis dkt ke jauh..jnji bwk org tua bjln..bestnya doyan...suka isi yg lembik2

IxoR@ said...

Malaysia - Thailand - Pakistan??

hehehe...

adoii durian... bila sy bole makan nih???!!!!

glurrpp!