Klik Jangan Tak Klik

Saturday, February 25, 2012

Tempias Lisa & Yusri KRU~ I loikeeeeeeee!!!!

Suker tengok "trafik" mencanak naik 
dek sbbkan entry 

Nak bagi tau tu jer!!
enjoy ur weekend......
Lagi tak sabo nak tunggu Astro Ria
malam ni
1st wedding dokumentari
so romantik and sweet2 gitu!!!

 Psst: Tapi tak taula aku dpt tngk Mr Y lak nak ajak pi makan "burger kukus" dgn geng ride dia...tapi takper Astro kan suker ulang tayang bnyk kali....

5 comments:

el said...

kisah terhangat di pasaran...rmi kot yg trafik mencanak buat kisah psl yusry lisa ni..heheh tu lah sabar nak tgk dokumentari kisah cinta lisa tu...

Azizan Zolkipli said...

Walaweiiiii, kenaikan mendadak tu ! Semua nak tahu pasal mereka berdua, termasuk saya juga hahaha ...

Ayumi Comot said...

huhu..tahniah2...^__^

pasal2 artis, cepat je naik trafik kan?huhu

IxoR@ said...

tepat kena dengan masanya!

hehehe....

apapun, lisa sweet sangat kan?!

afro said...

pergh.. untunglaa dpt masuk keyword cmtu.. blog sy xtaw la ape prob. keyword ape xdpt masuk. hmmpph..


#newpost1 teknologi parking sendiri ford escape
#newpost2 superman tak pakai underware merah dalam man of steel
#newpost3 natsumi hayashi si model terapung
#newpost4 telur direbus dalam air kencing di china