Klik Jangan Tak Klik

Thursday, February 16, 2012

Maybeline Volum' Express The Falsies ~ Thanks Nuffnang!!!!

Alhamdullillah dalam dok takde mood nak berblogging tetiba check blog
dapatla seketol BE
punyala happy
Tetiba mood berblogging ceria semula

Last sekali dapat BE 17th Jan
lately ni mmg susah sikit nak dapat BE kalau dapat tu syukur sesangat
tapi kalau takde pun still suker jer nak blogging
ini dah part of life kalau tak buat rasa cam tak lengkap ajer
cuma kekadang kalu sibuk mmg payah nak update...

Nila iklan
Maybeline Volum' Express The Falsies
yg aku dapat
Yang aku pun tak leh nak komen apa2 sebab tak pernah cuba
stock mascara lama masih ada...
tp mmg aku tetap setia dari dulu sampai
la ni kalau mascara suka brand Maybeline
bess atau tidak nanti aku cuba kalau bess aku buat review yer
mana tau leh jadi camni tak yah pakai
"Fake eyelashes"
jgn tak klik for more info.....

Psst: Apa2 pun kalau u all nampak iklan Maybeline ni muncul klik for more details yer...dan jgn lupa like...Tq Nuffnang !!!

16 comments:

Puan Gojes said...

wa, taniah :)

lieyalatif said...

wah...rezeki ni sis.....

betul kate sis tu, kalo tade be pun tetap akan berblog jugak sebab dah mcm sebati ngan dunia penulisan blog kan sis .....

el said...

betul tu posh compare ngan taun lepas..taun ni cam ssh sgt nk dpt BE..huhuhu kalo dapt tu sgt2 syukur kan..kredit tuh hehehe

congrat...kena keje kuat lah hahaha

Nath said...

congratulations, keep up the good work ^_^

Rinna said...

Betul tuh skrg nie susah nak dpt BE.. kalau dpt tuh kira.. dah bagus laa sgt..

rasp said...

tahniah dpt BE....
rezki u lah sis...

dah terai kasi harus tunjuk gambar *wink wink*

ieda said...

tahniah beb
x sia2 selalu duk cerita pasal makeup kan beb ;)

Neeza.Areef said...

try arr pkai

Dee said...

nti dee pun nak belilah..nmpk menarik..

CikLilyPutih said...

jeles i okeh! kahkaha

Alin Marlini said...

baru beli semalam maskara maybeline tapi yg kaler kuning..dah klik2 tabung posh

SURIA AMANDA said...

nak beli laaaaa...nampak mcm best jer..

Bitt (double IS) said...

congratulations...falsies..ermmm dengar ramai member tak sokakkk but citarasa masing2 kan..heheh mahal jugak mascara skang kan hehehe dulu i beli rm19.90 jek..dulu pon tu lama giler dah rasanya 4 tahun lepas...ahhhaha

Delimasari said...

lentik bulu mata - cantik

Cik Ina Do Do Cheng said...

maybeline terbaek,cik ina pakai yang kaler kuning ngan bb cream maybeline : )

Softtouch [Hanim] said...

tahniah sis....masyuk aaa...