Klik Jangan Tak Klik

Thursday, February 16, 2012

Citta Mall tu kat mana yer & Tips Special Promo!!!!!

Ramai pengomen tegar berminat nak tau 
kat mana Citta Mall tukan
Here's the location map!!!!
ok tak lepas ni kalau rasa2 nak privacy 
blh mai kat Citta Mall
ni yg penting bnyk tempat makan2 yg happening

Chilis kat sini pun menenangkan...
tak tahula kot aku mai siang camni
kalau malam crowded....
Meh kita check it out menu2 yg ada kat Chilis
Menu price!!!!!phening nak pilih semua sedap2
Meh kita layan 
citer makan kat chilis yer
actually ni pun bukanla tempat makan fav sesangat..
tp kalu sekali sekala pekena
cam feel gak
bukan apa makan ala2 western ni tak leh selalu muak
nak2 portion besau2 pulak tu!!
yang penting aku suka layanan mesra diaorg kat sini
mmg feel welcomalaaa
walaupun a bit pricy...sekali sekala nak celebrate birthday yg tersayang apa salahnyakan....

Nanti layan menu apa yg kitaorg order yerrr!!!

Psst: Satu tips kalau terima apa2 resit...better check kat bawah tu yer...kekadang ada promo or special offer...selalu resit tu kita buang jer..mana tau blh dapat makan free ker...diskaun ker..why not

15 comments:

Rinna said...

Owwhh baru laa tau.. TQ ler share info.. nie.. :)

el said...

kalo tmpt mkn byk..mmg best ni hehehe
lama x mkn kt chili..rindu kt beger dia hahahaha

cha said...

haha sesekali makan tempat camni bolehla. kdg elok share je sebba portion sangatla besar kan.

SURIA AMANDA said...

i love chilli's...

CikLilyPutih said...

la kat tpt keje lama aku rupanya. tau sangat lah kan..

Ms AiReEn MoHd said...

de3kat opis akuuuu weh...huhuhu aku pg mase baru baru ari tu bawak ayra mcm kebosanan tempat tu

ratusiput said...

aku lum pernah lg masuk chilis.bleh tahan gak rega dia ek.tp skali skala cam ko ckp utk celebrate something special apa salahnya.lain dr biasa skit.cpt update pe yg ko makan tak sbr nk tgk :)

lieyalatif said...

betul tu sis...layan selalu pun muak jugak kan.....sekali sekale okey laaaa...

thanks for the info sis...lap u lah!

Mr feckry said...

lu tau tak, dari dulu lagi, kalau wa lapar, wa mesti tengok blog lu

Dee said...

dee rasa tau tmpt ni..dkt subang airport kan..penah lalu..bangunan dia unik sket..

Neeza.Areef said...

btl..kdg2 cek bill tp x smpai abis..smpai total je kan

mamaNoriz said...

lepas satu -satu shopping mall kat kl ek...best tul!

ummiross said...

kalau pergi KL, bolehlah ummi mencuba, nampak tempting sangat menunya tu..

Cik Ina Do Do Cheng said...

penting ada privacy dan layanan mantop , makanan sedap.berseri-serilah ko.

Softtouch [Hanim] said...

tau kot tmpat ni sis...thanx sudi share...nnti leh terjah