Klik Jangan Tak Klik

Friday, February 17, 2012

Chilis Bottomless Beverages~Minum sampai kembung!!!!!!

Kat Chilis ni yg bessnyer air leh refill
berapa gelas pun ko nak minum no limit
 larat tak larat jer
Of coursela aku tak minum carbonated drinks...so my choice ialah
"orange juice"
tersangatla sedap and refreshing...sbb bukan cordial
terasa juice walaupun bukan yg perah punyala
Mr Y lak order
"Manggo Juice"
sedap gak...semua pun aku mau rasa
Mana nak lalu makan...2 ke 3 gelas aku dok belasah...
mau tak kembong!!

Tapi refill ni per person yer...utk juice dan carbonated drinks jer
utk air lain cam ice blended takde
melampaula nak refill
bankrap lak Chilis kang...
 Pantang gelas tu kosong waiter mai jer refill tak yah mintak2


Stay tune for food picture after this!!!

Psst: Pelikkan org yg minum alcohol berbotol2 tu takde lak dia kembong dan terkencing kencing yer...yg ni aku minum bnyk ni pun dah tak larat

12 comments:

lieyalatif said...

betul tu sis...sebab tu i suke chilis..i plak kalo mknkat sane, i akan rase sume air...kembong2 perut le sumbat air ha ha ha...tapi i paling suke pineapple jus die....sgt sedaaaaaaappp laa sis!

tapi sis, lepas dah minum bergelen2 tu sure makanan tak abis...kalo muke i, mmg manjang kene tapau hahahahha

ieda said...

perghh besaq ..

kalau di ktn nie beb .. ada rest yg memang dia tulis GELAS BESAR .. ;)

el said...

posh suka tgk pic posh kali ni..bkn x suka pic2 yg lain tu..tp kali ni npk sgt berseri2 ok..cantekkk perfect pic lah ...i loikeeeee 1000x ok...

a'ah kat chilis tu leh refil air..tu yg best tu mnm smpi kembung..en. od mmg suka sgt kalo mkn situ

mama tisya said...

orange juice leh refill ke..yg kita tau soft drink & ice lemon tea..kalo tau orange juice bole refill nanti nk order orange juice la..hehehe

rATu kEBaYA said...

best betul boleh refill kan.. nanti nak try jugak ke chilis.. tak pernah g lagi ni...

ct rahani said...

beshnya leh refill x yah bayar.. kt jb nan adoo chilis la sis.. ke sy x perasan.. hiks..

kakchik@ella said...

KC kalau ke Chillis selalu order Ice Lemon Tea. Tp bila difikirkan balik, pas ni KC nak pollo Posh lah. Minum Fruit Juice kan lebih baik. Patut la Kulit Posh cantik eh.

A D I A said...

i gi dgn member2 kekadang lepak chilis order air je. pastu lepas berejam2. buruk tul perangai. keji sgt tu, order gak la starter ke apa.

Rinna said...

Best makan2 leh refill air kan.. penah makan sekali jerk kat chillis nie.. :)

Nath said...

your first pic got me mistaken as a super HUGE GLASS!!!

Delimasari said...

sedap air mango

Miss uCu said...

sedap nya..lapar tetiba hihihi