Klik Jangan Tak Klik

Saturday, February 18, 2012

Live Band Cobra Promo ~ Tanya Sama Pokok by Shah AF8

PLEASA SCROLL FOR NEW ENTRY


Hari Sabtu ni kerojer buat syarat jer...sambil "keje" sambil menghapdate blog...
Seronok sakan lagi bg yg tidak bekerja

So enjoylaa....cam aku dulu dah "puas" 
5 days week
la ni hamek alternate Saturday kena keroje
tapi ok jer...cuma malas nak bangun pagi
tapi bila sampai office happy jer..bertenet sakan...cuma FB tu blocked
tapi aku tak kesah
yg penting leh blogging hahaha


Ok jom kita enjoy video liveband Cobra Mr Y nyer biz utk org kawen tu
Masa majlis kawen ni Shah AF8
(kenal ke tak korang ni....hamboi kalu kacak badan ketol2 laju jer korang ingat yer)
 tapi suara Shah AF ni mmg power walaupun tak kacak tapi comel nyer ada
yg penting bakat

Psst: Kasi promo sikit hubby nyer biz...mana tau ada yg nak buat majlis leh panggil Mr Y terbaek!!!!!!!!!!

14 comments:

mamaNoriz said...

kawin dah Shah tu?

senyap2 je ek...


pasni mesti naik band Mr.Y tu...
semoag bis terus success yea

Rinna said...

Suka ngan sore Shah nie..tapi ye laa.. org yg pertama terkeluar..masa AF8.. Good business..laa.. masyuk nie.. :)

syanasaid said...

harga bleh kasi kawtim kot
hehee
gud luck bebeh

rasp said...

ok gak sora Shah nie...
i tak follo AF so mmg tak kenal lah dia hehehehehe...

i nie mmg dah berzaman tak korje saturday...
kalo kena, mau lagi beraaaaatttt nak bangun kannn...

kakchik@ella said...

KC lak mggu lepas, sat n sun keja .. sbb kena buat tender. Eleh .. keja2 gak tp sempat je gi sana sini. hihihi.

TiraPengemis said...

lme xtgk shah nie..huhu

adarnadzmie said...

syah mana satu ni...kasila gambar nak tgk...;)

Mr.Clive said...

ooosh...working on a saturday la paling tak suka.dikala rakan2 semua citer,kite pulak yang pergi keje...adesss >_<

C i k P i p i T e m b a m said...

wahhh... hehe.. sian fb kene block. its ok blogging lg best kan. haha... syah ni masa af8 ek

Alin Marlini said...

pun baru semalam dpt notis dr admin " Sila Jangan Bersosial Dalam Opis"..hehehehe..ada segelintir dorang ni..tak pandai cover line langsung..kerana nila setitik..rosak susu sebelanga

mamyharraz said...

kenal shah ni masa zaman af dulu :)

ofis sy pun selang2 keje hari sabtu..time keje sabtu mmg bercinta nak bersiap dtg keje..tp bila dah sampai ofis okey je sbb boleh on internet :D

ct rahani said...

suka jugak lagu nih masa mula2 kuar dulu.. smpai wat ringing tone kt henpon..

Spudin said...

wow .. ! awesome

Ros said...

Salam ziarah.....