Klik Jangan Tak Klik

Monday, February 13, 2012

Chilis @ Citta Mall!!!!

Nila tempat yg nak dituju...aku pilih  
Chitta Mall
 1st time aku mai sini.....tak pastila tempat ni baru dibuka ke tak...
aku pilih tempat ni sbb nakkan privacy..
tak suka bersesak sesak ramai org..
tapi rasanya baru kot....sbb bnyk kedai baru dibuka
Macy pun ada...opening soon ni yg aku suka ni 
Yang penting tempat parking tapi aku rasa tak jugak lepas dah betul2 bukak confirm sesak gak ni
sbb masa kitaorg dtg free parking
siap ada "wondermilk" aku rasa cam femes dgn cupcake tu
tapi lum pernah rasa...nanti boleh terai mai sini lagi

"Tutti Fruiti"
pun ada lagi la suka
bessla dah cakap dgn Mr Y kalau nak dating mai sinila bnyk tempat makan bess2

Inilah tempat yg dituju....tingkat bawah jer sng tak payah nak bersesak sesak dan menunggu bagai
aku mmg jenis tak koser nak beratur kerana makanan...
I rather eat somewhere else
sampai jer terus masuk...dah mmg lapo pun...

After this mata korang akan dihidang dgn menu yg yummy
stay tune!!!!

Psst: Azam JJCM 2012 nak cuba lagi banyak tempat makan...dah cakap dgn Mr Y tak mo repeat the same place tp kalau dah makanannyer tip top harus datang lagi cam chilis ni...mmg yummy!!!

18 comments:

CikLilyPutih said...

kat mano chitta mall nie, cam best aku tgk

lieyalatif said...

sis, i tak heran ngan chilis sebab i selalu mkn kat situ...tapi i heran dengan dress u.....sgt cantik tau sis!! untung org badan slim mcm sis ni, pakai le baju ape pun tetap masuk n cun.....

syanasaid said...

sporting nye Mr Y amik gambar ko posing2
kalo gini, ko kena hulur camera ke dia yg tau2 sdiri bile mau snap
mcm aku stress jek sbb nak ke suh2 syarul amikkan gambar

SURIA AMANDA said...

mcm best jer ni..harus terjah!!!!

Rinna said...

Kat mana plak Chitta Mall nie.. 1st time dengar nie.. :) Dress cantik.. pandai posing2 gitu..

YanaMIB said...

pernah skali je mkn kt chilis..asben sy xminat lak pi sini..huhu~

aah la katne eh chitta mall nih?

mamaNoriz said...

port dating bru ek?

ibh said...

Aah la kak. . Kat mana chitta mall ni. Sue pun suka pi tpt yg tak ramai org jg. Heeee
Elok la akk buat JJCM tu, ble jg tau mn tpt2 yg best :-)

Cik Ina Do Do Cheng said...

setuju ngan lieya, memang cantik dress tu sesuai sangat ngan u.badan kurus senang nak cari baju.

Softtouch [Hanim] said...

chitta mall tu yer....boleh pg ni sis....sis sgt cntik....mcm model

ZouL said...

heheh..ambii..mcm bestt je...

Entri panas : Gambar Hari Kekasih 2012 | Aku Punyer Lah!

Mama Gee said...

ramai nk tau chitta mall ni kat ne...gee pun nk tau gak ni... :)

el said...

a'ah chitta mall ni kat mn posh..mn tau kalo nti turun kl leh la terjah :)

Nath said...

Happy Belated Birthday and Happy Valentine's Day :D

mrs adam said...

macam artis la posh ni.gaya posing.hehe

Bitt (double IS) said...

selalu gak makan chilis kat situ...tapi selalu p malam hari...

rasp said...

last sunday lepas jumpa aqua...
plan nak singgah gak sini masa balik..
tapi sapphire dah terbongkang sleep...
so kansel programmm...
ooo lum byk kedai yg dibuka ek sis...

si tuan putri kiUt said...

mall baru ke ni? nampak besarr...