Klik Jangan Tak Klik

Wednesday, January 18, 2012

Tema Annual Dinner "Rock & Retro"

Hamboi korang kalau bab pesen dan glam ni suker yer...
takper aku pun eksited nak ngapdate

sori yer lambat sbb keje is priority
walaupun boss tak keja tapi kerojer tetap jalan huhu

Niler citernya...beselah aku dari dulu sampai sekarang
kalu ada function ke bersiap no satu...
sebulan dah siap plan ...prepare apa yg patut

Suker jer kalau ada function2 ni leh melaram sakan hehe
Just nak share idea untuk
tema annual dinner
"Rock And Retro"
jenuh aku google tak tau nak pakai apa
is it combination between 
Rock + Retro
takpun boleh buat pilihan
samaada gaya Rock ataupun Retro

Last2 aku buat pilihan untuk combine kedua2 tema jadi satu
itupun atas nasihat my hairdresser
(kelasss siap ada hairdresser hokey!!!)
walaupun hati berbelah bagi tergedik2 nak retro tapi dalam hati tetap rock beb!!
bukan apa retro lagi senang nak cari baju

  Inila adalah antara aksesori yg aku pakai malam tu....
(harap maklum tak semua yer....ada yg dah terbeli last2 tak jadi pakai bley..itupun bersebab nanti citer yer)
beria..siap ada sarung tangan stacy lagi
(ko hader!!!)
udah macam Gothic style pun ada

Baju malam tu...rockla sgt!!!
Pilih kaler merah supaya nampak
Glam!!!!
 Confirm dari jauh org dah nampak punya bling2 
       Amacam ada gaya rockers tak
aku akan buat entry mula dari
 makeover....hairstyle.... sampaila ke Annual Dinner...

So U all kena stay tune yer...


<><><><><><>
Psst: Ucapan terima kasih sesangat pada Mr Y yang sgt membantu udah macam fesyen designer lagi haku...siap temankan dari satu kedai ke satu kedai....really appreciate...pagi ni aku dok bfast siap cakap this year kalu AD...nak temankan aku lagi cari baju...sabar jela...tema

13 comments:

Mimy Hamid said...

tak sabar nak tau next story...aksesories tu dia mmg rock habis..tp aku paham apa ko rasa beli takpakai..hehe aku pun gitu gak...

el said...

laaaaaaaa kena tgu next n3..adoiii sabo jelah ngan posh ni sjlah nak wat gempak ye..heheh rs2 topi tu kot posh x pki hehehe..roack bebeh rock the world gitu hehehe

mamaNoriz said...

confirm posh paling Posh mlm tu kan!

cepat sambung cite k...

YanaMIB said...

best aa asben akak sporting tu teman2 pi soping baju..hihi

adeyy nk tgk full dress yg akak pakai nihhhh..iskisk~

Cik Ina Do Do Cheng said...

saja tunjuk sipi je, nak bagi cik ina suspen, cepatlah update tak sabau nak tengok, tengok perhiasan glam habis.

Dee said...

wah..sure leh menang best outfit ni..nti tjuk gambar full tau pakai baju tu..

Hanif said...

Tengok pakaian dan sikit gambar dah tahu memang dahsyat posing malam tu...

Eri-chan said...

dah lama ofis tak buat dinner2 nie...huhu

lieyalatif said...

wah...teruja nyeeee!!! baru teaser ni dah nampak grand...sure debomb punye u berposing sis....kelas tau!! cantik baju ngan aksesori yg u pilih sis...u mmg pandai match2 kan aksesori n baju sis!

rasp said...

fuyooooo mesti glam u sis...
tak sabar nak tengok full outfit u mlm tu...

Rinna said...

Wow..curlast.. baju merah.. mmg rock ler.. siap ngan accessories yg bling2 gitu :)

SURIA AMANDA said...

M.A.C tetap dihati...tapi kalau nak beli kena tunggu bonus lagi..

ieda said...

wah2 beb ... x sabar nak tgk transform nie .. ;)