Klik Jangan Tak Klik

Friday, January 13, 2012

IWannaGoHome Garden MidValley &Hadiah GA!!!!!!!!!!!!!!

Memang rasa nak balik pun ni...
aduihai tak sihat lak 

dua tiga hari ni mmg sibuk giler yelah nak dekat raya cina
keje stress giler2..
makan pun tak menentu
perut aku mmg sng buat hal!!!

tapi memandangkan dah setengah hari layan dok opis jela
nak pi clinic pun males
aku telan minyak kapak dan sapu jer...hopefully
sakit ni reda...
Walaupun tingin nak baring kat katil rumah jer ni 
Meh kita layan apa yg ada kat kat dalam ni
untuk penggemar deko2 dan lawakan rumah mmg sesuai la ke sini yer
Aku suka cuci mata kat sini tengok barang2 pelikdan cantek especially patchwork ni
Bebola kristal ni santek untuk dijadikan hiasan...bling2 gitu
bantal ni santek ada gambo retis "bollywood"
Giant mug...minum sampai phengsan

Yang aku pi ni outlet kat Garden Mid Valley...kalau tak silap kat KLCC pun ada...mmg comel2 barang kat sini tapi cam hi-class sikitla...seram nengok rega2 tu

Here's the outlet

The Garden Mall, Mid Valley City, Linglaren Syed Putra
Lot S-202, 203A, 203B & 205, Second Floor
59200 Kuala Lumpur, Malaysia
Tel: (603) 2282 2275
Fax: (603) 2282 2739

Suria Kuala Lumpur City Centre (KLCC)
Lot 301A-302B, Third Floor
50088 Kuala Lumpur
Tel: (603) 2164 7333
Fax: (603) 2166 1493

No. 2 Jalan Telawi Satu Bangsar Baru
GF-9 & 10, Bangsar Village II
59100 Kuala Lumpur
Tel: (603) 2287 4773
Fax: (603) 2287 4776


Ingat hadiah GA nak cari kat sini bley!!!
Setakat
13/1/2012

1.  http://loseweight-chaiyok.blogspot.com/2012/01/posh76-3rd-year-anniversary-blog.html
2.http://miszalina.blogspot.com/2012/01/posh76-3rd-year-anniversary-blog.html
3. http://diariliza.blogspot.com/2012/01/ga-3rd-year-anniversary-blog-giveaway.html
4.http://duniakebahagiaanku.blogspot.com/2012/01/posh76-3rd-year-anniversary-blog.html
5.http://msantz.blogspot.com/2012/01/posh76-3rd-year-anniversary-blog.html
6.http://norminieza.blogspot.com/2012/01/posh76-3rd-year-anniversary-blog.html
7.http://fiezahkecik.blogspot.com/2012/01/posh76-3rd-year-anniversary-blog.html

Thanks U all...untuk yg lelain jgn lupa joint yer


Psst: Korang jamu mata jelah yer...aku tak larat dah....I need a break!!!!!!!!

6 comments:

syanasaid said...

babe, aku xsempat nk join lagi
huhu
aku tau hadiah ko sure gempaksss
kalo aku xjoin pun, bkn bermakna aku tak sokong blog ko ye
lebiuu

lieyalatif said...

cantik2 sis sume barang2 tu..sape yg suke deco2 ni sure suke pergi si ni kan sis...

sian u sis tak sihat..seb baik dah weekend esok, so esok u rest cukup2 key....

all the best wif ur GA!~

FatinFirdaus said...

tak penah prasan lak kedai nih.. cntik gle brg2 dia...

ieda said...

x menahan tgk barang2 nie .. eiii geram pun yee !
beb .. den punn x sempat huhuh
mood berGA dah lama menghilang sejak sebuk kat opis nie huhuhuh ;(

Mimy Hamid said...

barang omel unuk la...aku kalau masuk tempat mcam ni mula berangan..cuci mata rasa nak itu ini..pegang letak balik..kejap nak beli ke tak..sebab gerammm

Softtouch [Hanim] said...

sy pun bz sis...nk raya cino nie..tokey nak duit banyak masuk...

tmpat mcm ni bahaya sis bwk budak2...kang pecah naya je nk bayarnya..mahal