Klik Jangan Tak Klik

Thursday, February 2, 2012

Rock & Retro ~ StarZ Of The Nite!!!

Habis selesai sudah GA 3rd year blog anniversary dan birthday wish ....
bolela continue utk citer Annual Dinner yg tak habis lagi...ni baru part 2
Posh76 besela kalau hapdate citer panjang lebar 
suka layan
tak suker tengok gambo jelaaa

Hover tajuk starZ ler sangat....
ala bile lagi nak feeling ala retiskan...masa nila ko nak melaram sakan
takkan nak pi office melaram sakan...kang ada yg kata tebiat apa dia ni
kat opis I low profile
(low profile la sgt....hehe)

Jemput makan ABC dulu...aku malas nak letak gambo makanan
sbb food adalah sgt2 hampeh
cam gi umah org kawen pun ada
organizer ni mmg takde tastelaa...
tapi hader aku kesah...
sbb aku kalau event camni makan tak bess
 aku tak layan sgt...
Yang bess dan lawak
(amboi seronok dok gelakkan org bila staff buat show...kalau aku yg masuk mau pengsan)
enjoylaa walaupun ada yg entah apa2
tapi aku tabik spring sbb tahap confident diaorg mmg gabanlaa
ko gelakla macamana pun
depa menten jer buat show
by the way nak kasi taw yer....bess dress malam tu dimenangi
yg pakai baju kaler biru
(kelassss ko jah!!!motif menang sbb ala2 retro)

ramai yg meramalkan kunun2nyer aku yg menang
(sampai habis event dan balik office asal jumpa aku pun tak habis2 mention
"you should win....yolah tu")
tapi takperla bukan rezeki aku kot
aku attend pun just to have fun tak harapkan apa2
I luv this picture...

yg penting aku henjoy sakan
dgn kengkawan semua...

Inilah contestant "Zaza" yg mewakili dept kitaorg....ganaz
tapi sore mantop beb....
korang kalu dgr sore dia mesti terngangalaa
mmg very talented...ko tengok sarung tgn ala2 gothic tu patutnyer aku
yg pakai tapi aku kasi kat dia
aku suruh dia pakai topi polis tu takmo
itulah al kesahnya tak sanggup aku nak pakai
walupun Mr Y suruh pakai baru nampak lagi outstanding...

sbb rata2 staff bnyk tak brp nak sporting ikut tema
tula pasal tak rowk sgtla depa ni...lain kali tak yah nak buat tema
bagai...patutnyer kenala compulsory semua follow ikut tema
hampeh!!!


Yang penting kitaorg tetap rowk bebeh.....at least dept kitaorg sportingla jugak..
itula trademark pose aku dari mula sampai habis...jari rowkla sgt
layan jerlah gambo2 ni...yg penting feel glam gitu!!!
adatla apa2 event mesti ada weakness and strengthkan...


Psst: This year lum tahu lagi apa tema depa nak buat...harap2 committee member kali ni biarla ada taste sikit...

17 comments:

el said...

hapening gilosss
tu lah kdg2 ni ada gak yg x ikut tema
sabo je lah..tp apa yg penting enjoy kan hehehe

Ejam said...

sekali pandang, Rupa Miss Posh ni mcm dato' michelle yeoh pun ade... :)

DaZzlingLilLy said...

i suka dress up u..kalo semua ikut tema mst lg best kan..takpe lah yg penting u enjoy masa majlis tu..

Ungu Violet said...

comey tuan blog nih..:)

Iera said...

Kak Iera pun rasa Posh patut menang mlm tu..

Aida Omar said...

wah! rock bebeh..hehe. comey je kamu ^^

Rinna said...

Sesuai sgat laa ikut tema gitu.. Bling2 dari atas sampi baju pun ada bling2 gitu.. Cantik!! :)

keluarga ale said...

wow tanganya Metal!!! \m/

keluarga ale said...

wow tanganya Metal!!! \m/

lieyalatif said...

wah....grand le sis...cun sgt u..siyes...suke u punye rambut ...cantekkk okey!!!

takpe laa sis, makanan tak best pun takpe, yg penting gaye masing2 ade debomb...sporting la ikut tema...ade sesetengah tu malu2 nak ikut tema...tu yg tak syok tuh sis...

gnesop.com said...

WAU.. MMG BEST

Dalila Hamid said...

wah meriah!!

ieda said...

alamak beb ... mu ada gaya michele yeoh lahh .. ;)

SURIA AMANDA said...

siyes..u look gojes..

ct rahani said...

meriah.. :)

Softtouch [Hanim] said...

xpe lah sis kan..yg pnting sis n kengkawan enjoy...semua hepy2..tu yg pnting....

yg pnting sis tetap vogue!

Softtouch [Hanim] said...

xpe yg pnting sis enjoy...

apa2pun sis tetap paling vogue, meletup n rocccckkkkkkk!