Klik Jangan Tak Klik

Sunday, December 11, 2011

Kiriman Mengejutkan Dari Jabatan Rasuah!!!!!!!!!



Hari tu dok terkezut dapat parcel ni!!!
mau tak terkezut dari jabatan RASUAH hokey

apahal lak ni...dok pikir ligat apahal lak jabatan rasuah nak nganto brg
kat aku
Bukak2 tengok ada FM sukala kan....aku  ni kan FM collector
pantang tengok FM bley!!!

 Tak cukup dgn FM yang santek tu ada pulak lagi special
yg mmg aku pun pengumpul tegar
"Key Chain" hokey lagila bertambah like..like
(dalam hati dok kata siapala yang bermurah hati kasi macam2 ni)

Rupa2nya dari MummySyafie what suspen ajer
jenuh aku nak memikirkan siapa pengirim ni
(dalam hati dok terperasan secret admire mana lak pulak dok kirim barang ni...Mr Y dah jeling2 semacam...scandal jabatan kerajaan manala pulak ni hehe)
siap kasi souvenier
"Perangi Rasuah" lagi kelassss
Bertambah lagila koleksi FM dan KeyChain
terima kasih la sgt!!sbb korang tau aku minat collect mende ni
siap kasi....nanti next time leh ler kasi lagi yer..hahaha

SYG korang semua!!!!!!!!!!!

Psst: Apa2pun suka sgt dgn kiriman dari MummySyafie....baek hati betul...semoga MummySyafie murah rezeki dan bahagia selalu bersama yg tersayang...suka nengok anak2nya yg hensem2 tu


11 comments:

Mimy Hamid said...

memang terkejut laaa....sampul je dah buat cuak tengok dalam...nah best nya dpt souvenir....FM lak tu

Softtouch [Hanim] said...

wa...bestnya sis.cntik fm n key chain tu....sy pun suka fm jgk.....

LydSunshine said...

Tahniah. :)

ratusiput said...

ehehe bace dr jab penc. rasuah dah agak jugak sti mummy syafie sbb aritu aku baru gak pos kat alamat dia bg souvinear GA.best kan.aku pun dah lama tak dpt gift2 cmni... :)

-iLLa- said...

kak, hobi kita sama suka kumpul fm..hihi

JMR said...

hahaha..igtkn tlibat ngn kes apa dh td..:-p

mmyshafie mmg kewl lah;-)

cik jiehah シ said...

untung laaa ,.. :)

SURIA AMANDA said...

bestnyaaaa.....nak jugakkkkk..

GLace TIng said...

Hello, I visit and give your full support and please support me back. Thank you in advance.

Cik Ina Do Do Cheng said...

mummy syafie keja jabatan rasuah kot : )
banyaknya fm ko , mesti penuh esbok tu.

el said...

suspen jugak nok dpt brg dr SPR tu kehkehkehh sekali igt surat saman ke hape..rupanya adiah eh..hehehe