Klik Jangan Tak Klik

Tuesday, December 20, 2011

Free Starbucks Membership & Red Velvet Cake!!!

 Sebulan sekali kalu tak pekena kopi mahai tak sah....
kalu tak Coffee Beans...Starbucks...
gedikkan....kalau budget takde minum jelah kopi 
cap Hang Tuah hahaha

Aku mmg cadangnyer nak beli kopi jer takdelah nak sign up untuk
membership card
aduhai tapi dek sbbkan si barista tu punyala mulut manis kalu ada semut pun mati 
aku tirgoda lah jugak
tapi bersyarat....kalu nak bayar2 bagai tak koser
aku ni kan kedekut sikit bab2 ni
 So tersign up laa....itupun sbb tak yah bayo apa2...laju jer aku ngambik
the bess part leh dapat ayor free hokey
lagi ler suka....size grande...medium lagi...
tapi takde maknala ko akan dapat air free jam tu gak
so nak kata card ni free sgt tu takler...tp oklaa win win situationkan
so nak dapatkan card ni kena buat pembelian RM20
So kalau takat air tu mmg tak cukupla...so aku tambahla satu cake...
oklah mmg takde bayar extra so cukupla nak dapat kan card tu
card tu sbnrnyer sesuai untuk fanatik starbucks yg hari2 dok minum coffee tu hokeyla kot
sbb card tu macan debit kad...ko kena masukkan duit dalam kad tu
so minimum RM10 to RM500
yang lecehnye kena top up kat kaunter Starbuck...but in future depa kata bley
top up kat Maybank2u...kalau camtu senang sikit..

Lepas jer dapat kad tu untuk redeem free drink
korang kena activate kad tu kat website Starbucks
once activated barulah boleh redeem kat mana2 outlet Starbuck
just tunjuk kad ajer..

Bukan takat dapat free drinks...macam2 dapat yg penting kena redeem dalam masa 
3 bulan yer!!
  • 1 complimentary Grande size handcrafted beverage of choice
  • 1 complimentary slice of cake with a purchase of any handcrafted beverage during your birthday month
* All complimentary items can be immediately redeemed or during the next visit
* All complimentary items are valid for 90 days from the date of issuance except birthday privilege which is to be
    redeemed within the birthday month
* Registration benefits only apply to the first card registered in an account
* Complimentary whole bean coffee or VIA® Ready Brew is based on non-promotional item only


 So aku pun terailah "Red Velvet Cake"

 Dulu pernah terai Red Velvet CB ada macam rasa coconut sikit...
yg ni takde...

tp rasa takdela kick sgt bese2 ajer...tp saja nak tayang kat korang kasi terliur haha!!!

Psst: Untuk more info pasal card ni korang layari Starbucks

16 comments:

Cik Bib said...

sedapnye..kalau pinjam kad.buleh ka?hikhikhik....

atty's said...

Terliur nengok velvet cake

Amirrah Zawani said...

red velvet starbuck kureng sikit.. ada kek apa ntah lagi sedap.. hehe!! ;)

Cik Ina Do Do Cheng said...

akak memang peminum kopi tegar starbuck.rugi tak buat kad, hari tu masa gi beli air kat starbuck jj, dia suruh buat kad.

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

mm..dapnye..

SyaNa said...

aku ikut mood la layan kopi mahal ni
ade member aku fanatik gile, ari2 kena minum
smp kawen pn barista SB dtg wedding dia
sbb da mcm umah ke2 da SB tu
hahaa

COOL RC STORE said...

nyummm..nyum....sedapnyerrr.. :p

Mimy Hamid said...

aku ni starbucks bila bulan kaya je..hihi maksudnya time gaji..suka gak la...hari tu encik awak dapat voucher starbucks dah habis aku balun.

Softtouch [Hanim] said...

sy nak sy nak...nnti dy nk pg starbucks..nk try red velvet cake...yummy....

rasp said...

me pun bukanlah fanatik starbuck..
skali skala jer layan...

Bitt (double IS) said...

owhh bagus tuhhh

el said...

el layan kopi mahal ni time gaji jek..hahahaha..tu pun kalo dh bayor segala piutang..terlebih bajet bolehlah rs kopi tu...nah skali try kek coklat moise situ...oklah not bad..:)

bln ni rs2 boleh kot minum kopi mahal..ada dulian luntuh balangkali ahaks

O Randa Blěg said...

memang terliur..

Eri-chan said...

memang sengajala u Posh. i suka starbucks lagi dari coffee bean. looks worth it la kan...tapi takdela hari2 mau minum. minum air je karang tak makan2 dah. hahahaha

eikieyn said...

kin die hard fans Starbucks! kin pon tak saba nk redeem cake kt sane. kene tunggu sampai bulan 5..

nn said...

tak tau macam mana nak redeem drink. that's why google sampai your blog :)