Klik Jangan Tak Klik

Tuesday, December 20, 2011

Ct Elly's 4th Blog Anniversary GA !!!

Walaupun aku sememangnya maless nak membuat tag
dan tak pandai bermadah
tapi demi Sis Rasp
yang tercenta I buat taw
(buat muka ayu mana tau in future leh dapat tiket konsert free)
Sis jgn mare yer...I gurau ajer...

Syarat~Syaratnya!!

U have to be my followers !! ~Done
 
 Sila gunakan gambar diatas sebagai GA banner~Done


Sila nyatakan/ceritakan pendapat uolls tentang blog picisan ku ini
Walaupun aku tak mesra lagi dgn blog CTElly 
ni tapi aku tau blog otai ni mmg glam...nak2 geng Pelangi I like!!!
ada kosong lagi tak....mau register daaa!!
4tahun dah blogging...sifu ni...tabik spring sikit
(mana tau menang ang pow tahun baru hehe)

Sila pilih 4 (empat) n3 eLLy yg anda rasa best sepanjang 4 tahun ini
(randomly pick la yer...sbb lum khatam lagi...tp mostly aku teruja tengok entry PELANGI)

Sila TAG 4 (empat) orang kawan anda
Sila tinggalkan LINK n3 anda disini (ruang komen)~Done

Jangan lupa tarikh tutup sampai 20th Jan 2012 jer taw
meh la sama2 beramas mesra antara blogger yer!!

My blog anniversary pun  kambeng soon ni...aku pun mau buat
amal jariah...nanti korang joint beramai ramai yer
kata support!!!
tapi idea alahai!!

"Untuk CTElly...majula blog untuk negara bley!!nice to know u"


Psst:Yang mana aku dah TAG tu rajin2la buat yer...bukan apa untuk mengeratkan sillaturahim sesama blogger amin

9 comments:

Mak Su said...

nak ucapkan advance anniveryler buat blog posh ;)

Softtouch [Hanim] said...

gud luck sis....InsyaAllah nnti sy buat yer...

eLLy said...

Salam sis, Thanks coz sudi join :)

Salam perkenalan dari ku .. ecehh
rasa mcm terlebih otai lak nie :D

rasp said...

tq tq tq sis for your support...
moga2 u murah rezki :)

My Life's Journey said...

Bagusnya .. idea yang kreatif :)

Mimy Hamid said...

heheh rajin ko join..good luck yer

NURULHANIF said...

wah bestnya join.. moga berjaya.. :)

ct rahani said...

gud luck sis.. :)

Eri-chan said...

good luck ya. aku pun dah malas nak join apa2 contest skrg ni tapi tumpang syok tgk org yang menang hadiah, hehe..