Klik Jangan Tak Klik

Thursday, December 15, 2011

Ice Dome Hat Yai & Kes tifu KFC free Zinger Combo!!!!

Hari ni lambat lagi hapdate...kerojer bnyk ...dah settle baru leh concentrate dgn
blog hehe...
sorry guys pasal aku ada dgr promo KFC ni dah setopla pulak...
pentifu betulla...aku sendiri pun tipah tertifula kot...
kunun2 ada hati nak redeem malam ni..
KFC ni nak kena report dgn tribunal pengguna ni...
ala2 cam nak tifu customer jer kata sampai 15/1/2012...

Dah ler hari tu hampa dgn Burger King
pi on the day of the promo....leh kata stock habis...tapi tu nak kata tifu tak leh
sbb ada jer blogger yg lepas redeem kupon tu...
Takperla tak kebuluq pun nak hadap free voucher ni...
meh layan lagi photoshoot terakhir 
kat Ice Dome...
 
"Ice bar".....
boleh jer aku dok atas bangku ice tu...
sejuk montot
tak dapat nak feeling pi oversea main snow
amik gambo dgn replika mr snow pun jadiler
cumilkan Mr Snow tu
Zaman batu pun ader  hokey!!
zaman dinosour!!!!
 Antara ukiran ice yang ada....tapi dek sbb teramatla sejuknya tak sempat nak cover semue
vangga KLCC Malaysia pun ada

1. Celebration zone for King Bhumibhol
2. Zone of relationship since 35 years between Thailand and China
3. Zone of top attraction of each country
4. Amusement park zone
5. General form, consisting of:
1. Thai Pavilion
2. Sky Hall Tien Than
3. Statue Merion (Singapore)
4. Pagoda of 5 levels (Japanese)
5. Parliament Building (British)
6. Leaning Tower of Pisa (Italy)
7. Opera House (Australia)
8. Twin Building Petronas (Malaysia)
9. Slider (Fortress)
10. Ice Bar
11. Red Square (Russia)
12. Victory Gate (France)
13. Cathedral Cologne (Germany)
14. Parliament Building, USA
15. Ancient Greek (Athens)
16. Taj Mahal (India)

Psst: Banyak kat tempat baru yang menarik kat Hat Yai ni...

7 comments:

mamaNoriz said...

bukan calang2 ice dome dia ek, siap tiru icon negara lain..

kiranya masuk sini, dapat lah ilmu sekali kan...

Bitt (double IS) said...

best laaaa..

ct rahani said...

wah macam beshnya.. lg besh klu dpt rasai sendiri.. bila la nk jejak sana nih.. :)

ieda said...

uishh terasa bangga kan :)

JMR said...

tak mencair ke klcc tu..kihkih

Dee said...

dee tgk gambar je dah rasa sejuk..hahaha..

ikiqzana said...

Menarik tempt ni.. Lain dari yg lain. Cantik gmbr.