Klik Jangan Tak Klik

Wednesday, November 30, 2011

The Elephant Show Hat Yai ~ Malam Malam Jer ada taw..Rugi Tak Tengok!!!

 Kalau datang ke sini....korang kena experience dgn Mr Jumbo ni yer
 comelkan pengubat rindu dgn Mr Poposh
Nampak jer ganas Mr Jumbo ni tapi baek dan jinak
Mat Indon ni berani jer naik atas Mr Jumbo
aku tak berani....suka bintang tapi bila nak cuba adegan ganas ni aku gerun
kotla datang "meroyan" masa tu mau aku dipijak..
 Walaupun hanya "anak gajah" kalau kena hempap tak mati pun ICU kot hahaha
 Aku beselah nampak jer brutal tp mmg penakut yang amat...kalau nak kasi 
Mr Jumbo makan kena beli "tebu" berharga 20THB...
(murah rezeki bagi makan kat binatang)


Tapi kalau nak naik atas gajah tu harga lain pulak!!
aku tak hengat berapa daaaa..sbb aku penakut nak naik...
tapi Mr Jumbo ni mmg cumil sgt!!!


Psst: Walaupun aktiviti malam kat Hat Yai ni mmg happening nak lagi happening tunggu next entry...panjang ooo citer Hat Yai ni...korang tak boringkan!!! aku mmg suke kasi in detail sng as reference kalau ada yang menggoogle

13 comments:

Rinna said...

Aaalaa tomei2 gajah tuh.. dpt berdiri sebelah pun cukup bagus kan.. :)

el said...

npk sgt muka posh yg nak nak tp takut hehehe...

Mr feckry said...

nasib tak kena hempap dengan gajah

GamUHU said...

teringin nak bela. keh3x.

http://keleboqmaneh.blogspot.com/2011/11/future-wife.html

mekchu said...

akutttttt... sbb terbayang kalo terjatuh pas tu gajah tu pijak.. aiyakkkk...

SyaNa said...

aiyooo gerun aku nk pegang
aku rse mmg aku ni xberjiwa syg kt haiwan kot
sbb kucing pn aku takut nk pegang
bkn la xsuke
sbb kalo tgk kucing comel, geram gk aku tgk
tp nk pegang takut
hehee

rATu kEBaYA said...

walaupun anak gajah tetap gerun jugak.. tingat bila gajah naik minyak... huhuhu.. habis ranap tanaman.

Mimy Hamid said...

cuak pulak nengok gajah..aku takut kena hempap aje..heheh thailand mmg negera gajah kan

adarnadzmie said...

dapat brgambar pun kira berani juga la... klu akak takutttt..hehe

Cik Ina Do Do Cheng said...

posh sebut pasal gajah , cik ina yang brutal pun lari. mesti sedap makanan kat sanakan.

Eri-chan said...

teringin nak naik gajah..huhu

rasp said...

chomel ler mr jumbo nie....
sis, i sgt tak boring ok u nye entry...
nak lagi dan lagi dan lagi...

-oP_ida- said...

bau dia sempOi dak sis...heheheheh best tuh leh tgk n pegang reaL gajah