Klik Jangan Tak Klik

Monday, October 24, 2011

Rumahku ~ Rumah berkonsepkan restoran

Siapa nak feeling makan macam dekat rumah
bolehla terai makan dekat
restoran yang diberi nama
"RUMAHKU"

Macam nak rak cari restoran ni sbb betul2 located kat
kawasan perumahan
kalau tak perasan mmg boleh terlepas
Nak tahu lebih lanjut mengenai restoran ni
bolehla layari
Rumahku
Sampai2 saja rasa mcm datang rumah orang...

Operation hours dari jam
11am ~ 10pm
Closed on Monday

tapi kalau datang sini digalakkan buat
reservation yer
03-79571073
or
012-3131073


Meh kita check it out menu yang ada

Antara menu yang ada...actually macam2 ada
more to fusion...western pun ada taww...
nasi goreng kat sini sedap....my fren yang cuba

Ini air yang aku order....sibukla dgn
"TEH TARIK" aku
sedap tak manis just nice

Beriyani Ayam
antara menu pofular kat sini
Beriyani kambing pun not bad......untuk ayam
RM10.90
Kambing lak RM12.90
dari segi harga berpatutanla...
makan kedai mamak yang bising pun rega lebih kurang sama
nasi tu sgtla bnyk portionnyer
aku pun tak habis....

Member office yang introduce ni
lain kali mai nak terai western pulaklaaa

Restoran ni berkonsepkan ala2 baba & nyonya kot...
tengok deko pun ala2 baba & nyonya
service kat sini cepat....don't worry


Psst:Harga sgtla berpatutan....kalau nak feeling2 romantikpun ok sbb tmpt n i cozy...ala2 cam kat rumahlaa...mmg bekas rumah pun

21 comments:

si tuan putri kiUt said...

depan opiss saya jek... lintas jln dh sampai.... hehehehe... kek coklat dia sedappppp!!!

ratusiput said...

aku kalau mkn ns beriyani mmg slalu makan yg kambing.sedappp :)

LYAfrina said...

mesti best makan kt sini kan.. sbb merasai suasana mkn d rumah..

SURIA AMANDA said...

beryani layan ngan kambing baru meletops...

Mimy Hamid said...

aku dah buka web dia ..look like dekat je ngan opis aku menara tm...sb area jalan universiti..tpi mana ek..ada landmark ke..deko simple menarik

ct rahani said...

lama x makan nasi beriani.. layan sekali sekala memang sedapkan sis..

Dee said...

nmpk menarik..harga pun ok x mahal sgt..kat area ppum eh..nti leh cari..hehehe..

I am...izuan said...

wow, nice!!!!!!!tp dok jauh:)

heheh merah?tu la tema blog saya hhihihi...singgah dan follow..follow me back kalau sudi ya?

fieda said...

WOW..BESTNYA IBARAT MKN KT UMAH LA..

YanaMIB said...

aah tgk gbr mmg dia x renovate pape..biasa klu rmh tukar jd restoren org renovate xde la nmpk mcm rmh sgt..unik ni..rabu ni mcm nk pi area sana..try la ajak asben dtg cni =)

Rinna said...

1st taim tau pasal nie.. menarik :)

SyaNa said...

best..best
pandai ko cr tempat makan kan

Eri-chan said...

mahu pergi......................mahu amik list untuk next visit ker..hehe..

JMR said...

kalo servis ok, leh consider lg nak pegi nih..

Softtouch [Hanim] said...

mcm menarik je sis...rege pun ok lah...x mahal..tp jauhlah sis dr umah...

deaf-angel said...

aku baca kan terus aku ngah fikir waiter/waitress dia pakai cheongsam kot.

lieyalatif said...

cantik la sis deco restoren ni.....sekali tgk kat PJ....erm bile nye lieya nak kesane tu...maybe kalo terlajak kesane leh le singgah....cube menu kat situ....

el said...

ni yg teringin nak mkn nasi briyani kapitan lg ni...adoii sedap betul

NUNU EERA said...

boleh try kt cni nnti.. nmpk menarik..

Bitt (double IS) said...

mesti feel ala2 melaka marikk jugak nehh...buleh try nanti...perghh rumah u pon nampak baru mehhh

Anonymous said...

halal ke?