Klik Jangan Tak Klik

Tuesday, October 4, 2011

Raya Open House~kelassssss kau Yaya!!!!

Bagi aku kira grantla jugak open house ni
udah ala2 mcm hotel pulak
tapi aku tengok rata2 open house la ni mmg grant....
udah macam kenduri nak sambut menantu

Roti Jala, lontong, sambal jambi, sambal daging, kuah lodeh & kuah sate
mmg terbaek & tersedap!!!

Desert section
cup cake tu tak sempat nak rasa banyak bebeno

paling bess kitaorg ada tempat khas kat rumah jiran sebelah
(agaknya diasingkan sbb bising kot hehe)
main2 hulur and request jer nak makan or minum apa
(yang sebelah "pakwe" hensem tu...Mr Y tak leh nak jeles sbb sama gender yer hehe)

Ada sekerim Conetto hokey....ingatkan sekerim cedok2 tu jer
Magnum pun ada kelassskan

Masa ni aku dah tak larat...perut dah sendat....
so tgh tunggu nak berkaraoke jer

Mr Y aku suruh dia snap gambo ...
ini yang dia heboh dok snap...tgk alat apa Deejay tu guna
sabo jelaaa

Retis malam tu....my fren Zaza...yang farewell hari tu
"golden voice"
kelasss dok nyanyi lagu
"Nirmala"
sore dia mmg power

Patutnye nak lepak lama lagi nak tunggu Waheeda Wasini dgn Ustaz Akhil Khai
hancur lebur...sbb Waheeda dtg lewat malam & hubby dia tak dpt dtg langsung
sbb ada ceramah...kempunan taw nak bergambo dgn retis
Waheeda tu my frennyer cousin..

Sesi berkaraoke mmg happening..anak dgn bapak so sweet

dah balik baru rasa terkempunan nak berkaraoke
yang Mr Y lak heboh nak berduet dgn aku
(camla sore sedap sgt...lama tak prektis ni huhu)

Aksi~aksi puak terlampau ni wajib ada.....pantang ada camera
laju jer dok tadah muka...nombor satu yang pakai baju kaler purple tu
(melampau sungguh!!! jgn mare yer...kata blogger terlampau haruslaaa..hehe)

Untuk Yaya thanks for the invitation...kelas open house ko Yaya...next year jemput lagi year co
confirm I nyanyi hokey hehe
belakang tu ada "kambing panggang" yer
selain dari tu siap ada gerai putu piring, teh tarik stall & char kue teow...
udah macam style hotel lak...tak sempat nak snap heboh layan karaoke...

Psst: Mmg enjoy kalau dah berjimba dgn kengkawan satu kepala...tak sedar laki dok ajak balik hehe



19 comments:

el said...

mmg npk sendat dah perut posh tu hahahaha

RerameUngu said...

amboiii...yer sungguh grand nye..

SyaNa said...

aiyoo menu dasat sungguh
dgn dessert yg mcm2 ade nye
i loikeeee

mamaNoriz said...

uiskhhh, byk beno maknan dia!

syukurrrr, rezki2 :)

jaa64 said...

waaa..best!

jaa64 said...

waaa..best!

Pendamba Mawar said...

sedapnye...nk...


jom komen entri sy jugak

Mimy Hamid said...

memang meriah ngan makanan makanan..heaven..tak termakan ni

ratusiput said...

mmg bebetul kelas open house cenggitu.kalah kenduri kawin... :)

Rinna said...

Wahh open house raya cam kat hotel plak yer.. siap ada gerai gitu..mmg kelas ko yaya.. hehehhe

mr.curly said...

perghhh..byk nye menu..siap ado karok lg tuuu..mmg besss!!..hehe

Gieyana said...

perghh..mmg sempoi..mcm2 ada..:)

ieda said...

aah siap ada karaoke lagi beb .. :)

Cik Ina Do Do Cheng said...

yaya kenapa tak jemput akak.ekekek. meriah betul, banyak makanan dah cam kat hotel plak. setahun sekali menjamu rakan apa salahkan.

JMR said...

dah macam kenduri kawen ni..

ikatankasihku said...

mmg klas. mknn mcm2, siap ada karok lg tu..hehe

hyazz said...

cukup suker kalau de cakuetiow tu..memang bess kan

lieyalatif said...

meriahnye sis....tgk menu suem menggiurkan...siap ade koke lak tu sis....mmg syok laaa...mau balik lambat tuhhh....

rATu kEBaYA said...

amboi memang paling meriah open house ni ye.. segala macam ada..