Klik Jangan Tak Klik

Thursday, October 20, 2011

Noodle Station~Bukan sekadar Mee

Tajuk mengalahkan


"Vokal Bukan Sekadar Rupa" la pulak

Kekadang nak pikir tajuk pun phening...
bahan nyer dah ada
itu belum pikir idea nak mengarang
makan masa gak...tapi kalau ilham tetiba dtg melambak
lambak pulak idea yang datang
sampai letih nak menaip

Kalau pi Giant Kota Damansara mmg tak bnyk
tempat makan bess...
Mr Y yang suka dtg sini katanyer tak ramai org
senang nak parking....nyampah betul

nak tak nak terpaksa la ikut
aku mmg tak minat nak soping kat sini
sbb Giant kat tak leh collect point...

So dah penat bersoping....nak makan mana lagi
pi la ke
"Noodle Station"
Halal yer jgn risau...

Mr Y order air apatah
ada nama specel.....lemon apa tah

Tapi drinks aku lagi sedap Ice Cappucino Blended....
tp bese2 ajer
tak leh lawan Coffee Beans
(ngengada nak compare)

Mr Y nyer order aku tak hengat apa ke namanya...
bolehla tahan...banyak naaa menu tak hengat!!!

Kat sini kalau tk nak makan mee leh makan nasi
macam2 menu ada ...aku order
"Nasi Goreng Tomyam"
terasa gak tomyamnyer...cuma aku tak suka
nasi goreng kembang camni suka yang seketol ketol tu



Psst: Makanan ni boleh2 ajerla nak kata sedap tu takdela..bese2 ajer...tp kalau nak lepak2 oklaa

18 comments:

lovelywa said...

ayoo..banyak entry makan2..terkeliur saya dibuatnye..

atty's said...

lembik nasi dia tu..tu yg jadik cam kembang kot.

Bitt (double IS) said...

owhh sokakk yg banyak pilihan menu...

p/s : owh posh...sorry yer pasal komen tu...ntah ape gilernya la lagi blog saya tuh...sorry morry..komen dekat shoutmix pon cunnn..tq bebehhh

makdara TERdiva said...

i dah terai sekali kat sini..not bad la..tp kalau masak sendiri lagi sedap..haha!

rasp said...

i jarang2 shopping kat giant sis...
sbbkan aisle dia cam sempit jer...
kkdg bila org ramai dah susah nak gerak...

zareliqa afiqa said...

Nyum Nyummm~ menyelerakan.ahaha :D

Mimy Hamid said...

aku dah pernah 2 kali pegi..hmm setuju ngan ko biasa biasa aje...cuma suka air dia je...nice

LadyBird said...

ingtkan nak citer sal rancangan tu tadi.. :D

el said...

ice blended tu yg x thn nakkkkkkkkkk

ch000tz axoera said...

errkkkkkk wat org lapar balik jerrr >_<

Phat said...

dtg sini mesti lapar

Cik Yuyun Nadira said...

ice blended tu ! nmpak sgt yummy ! hee

Cik Ina Do Do Cheng said...

tak pernah makan kat sini, mee tu cam sedap je. nasi goreng di cam semacam plak.

Mr feckry said...

yang mr y makan tu wa suke

mamaNoriz said...

tak penah try sbb takut tak sedap, tapi sebab posh bagi review so leh la usha nanti :)

IxoR@ said...

boleh try la lepas ni, sebab cik blog dah buat review....

heheheh....

kakchik@ella said...

Nasi goreng kembang mmg tak sedap kan Posh. yg seketui2 tu paling best.

Anonymous said...

Awesome review, I like your site.

My Blog:
kaffeevollautomat delonghi und Senseo Kaffeemaschine