Klik Jangan Tak Klik

Thursday, October 20, 2011

Sommerset bay & The Executive ~ my favourite fashion collection!!

Dah lama aku tak hapdate pasal fesyenkan....
dari pada terperuk dalam gobok
(folder PC bukan gobok kat rumah...ada yang aku beli ada yang tidak)
baek aku share dgn korang
meh cuci mata pagi2 ni

T~shirt koleksiyang wajib ada ...baru beli murah giler
less kaw kaw sampai
50% - 70 %

brand Padini
apa lagi rembat ler banyak sikit
simpan stock
gi travel selesa pakai cam ni

Long shirt camni pun santekkan...I like!!!
brand "Reject Shop"

Yang ni pulak "The Executive"
dari dulu sampai sekarang
for office attire aku mmg setia
dgn brand ni
walaupun "mahal" sikit
kualiti & design adalah sangat berbaloi
aku suka brand ni pun sbb fitting sesuai dgn my body

Ni pulak koleksi
" Sommerset Bay"
walaupun baju ni nampak simple
tapi rega mak aiii kalau takde diskaun rasa cam nak nangis
cam boleh beli dua tiga helai baju lain
tapi mmg santek...

Lagi koleksi dari "Sommerset Bay"
cam bese aku mmg suka kaler soft & design ala kebaya camni
siap dgn sulaman

Ni lagi satu yang aku suka sgt dgn
brand "Somerset Bay"
sbb fesyen ala2 melayu english
santekkan kebaya ni...sesak2 leh jadi
baju raya kan
harga pun okey RM189 ajer
tapi kain takde laaa

Baju kurung moden..
.berkenankan kalernya
koleksi MetroJaya
Simple & Nice!!

Nanti rajin2 aku hapdate lagi pasal pesen yer...
aku pun dah lama tak beli baju ni
entah asal pi jer cam tak berkenan


Psst: Pagi ni tak dapat blogwalking yer...sbb aku ada examla bagai...doakan aku berjaya yer..

20 comments:

ratusiput said...

mmg dh lama ko tak update pasal pesen2.aku suke tgk wlu aku tau aku takble pakai baju2 tu sbb xxl.hehe...baju 4-6 tu aku suke..cantik...

el said...

ritu ada el tgk baju pjg itam tu kt reject shop...nak beli tp tu lah xde size...nti nak tgk lg ada lg x..berkenan sggh..ada npk x jenis mcm tu gak tp polkodot..ntah ada lg x..cantekkkk

baju kurung biru tu pun cantek

badan posh dh mcm patung..ish2 slim giler nok

Bimbo said...

kurus nye ko beb! cantik ler baju2 nih..

atty's said...

dulu2 masa selim melim..selalu gak beli baju kt situ..lor ni dah gebus ya rabbi mmg payah dah nak cari yang berkenan

Best wishes for your exam

SURIA AMANDA said...

uish...i lagi lama x shopping..awal tahun ari tu adalah..pssttt..beli berpasang baru pakai selai dua..yg lain ada yang masih ada tag lagi..acaner tuh?

lieyalatif said...

aik posh ..ade exam?..exam ape tu...good luck okey....

cantik baju2 ko posh...alah, org slim kurus pakai ape pun tetap lawa....

Daleela said...

i like the executive..

syanasaid said...

gud luck exam

huhu tgk entry ko lg semangat aku nk diet
size cam aku ni adalah susah sgt
SEMANGAT!!!

iszieylyanziy said...

pesen2 hebat!! santek

rATu kEBaYA said...

good luck semasa jawab soklan exam..

baju2 tu semua adalah cantik.. lelagi yg somerset..

gnesop.com said...

sesi memperagakan pakaian rupanya,... ikat jualan murah.. hahaha

Dee said...

betullah lama tak tgk posh tayang baju..dee suka tgk baju2 posh..cantik2..

Rinna said...

Cantik pilihan baju.. Posh.. :)

Good luck dlm exam yer.. :)

Gieyana said...

cantiknya...

Me suka gak The Executive tp kt penang nie mcm dh x der dh brand nie..

Gieyana said...

cantiknya...

Me suka gak The Executive tp kt penang nie mcm dh x der dh brand nie..

Gieyana said...

cantiknya...

Me suka gak The Executive tp kt penang nie mcm dh x der dh brand nie..

Bitt (double IS) said...

owhhhh gud luck ;)

Mimy Hamid said...

ko tetap setia ngan the executive yerk...size aku ada tak beb..teringin nak cuba,..tp risau size M , S byk

Cik Ina Do Do Cheng said...

cik ina suka tengok design ngan corak somerset bay simple tapi cantik.baju tu nak gi office leh nak gi jalan pun leh.

IxoR@ said...

semua fesyen baju cantik terletak di badan.... sebab... tuan punya badan body maintain....

suka tengOk!

;)