Klik Jangan Tak Klik

Wednesday, October 5, 2011

How to eat your cupcakes~Cup Cake Chic!!!!

Petang2 ni dgn sejuknya kalau dapat teh or kopi panas mmg bess
hari tu dok tingin sgt nak makan cup cake....

Alang2 dah melepak kat The Curve haruslah singgah kat Cup Cake Chic

Singgah ler kat Cup Cake Chic...tapi kalau diberi pilihan aku suka cup cake
kat Bisou

Bisou ni pulak ada 2 outlet jer Bangsar Village & KLCC

Antara cup cakes yang ada mcm2 jenis..buataku meroyan nak pilih
semua cumil2 belaka
sayang nak makan pun ada

pilih punya pilih terpikat dgn
"RED VELVET"

"Lemon Meringue" ni pun memikat hati...
masa ni tak terfikir kalori
ikut sedap tekak ajer

Tapi aku tak beli bnyk saper nak makan pun...
Mr Y mmg tak sentuh langsung
"Cup cake"
katanya manis bebeno

So aku beli dua ajer...yang blue kaler tu namanya
"Oreo cookies"
&
"Red Velvet"

Nila harganya...nampak ker...silaulaaa
1 biji ~ RM4.90
1/2 dozen ~ RM27.00
1 dozen ~ RM51.00
(takde tax yer)


Nilaa cara2nya kalau nak makan "cup cakes" tak main potong guna fork
barula nikmat kalau makan dgn cara yang betul

Psst: Tapi komen aku kalau siapa tak suka manis Cup cake chic is recommended.....tapi rasa bese2 ajer..

15 comments:

mamaNoriz said...

cantik beno CC dia ek..

tapi kat JB takde kedai comel cam ni,

nasib baik gak, saveee duit...hihi

Cik Ina Do Do Cheng said...

makan cup cake, dan yang seumpama ngannya kena makan secara perlahan-lahan santai=santai baru rasa nikmat, tak leh gelojoh. cam sedap je.

Mimy Hamid said...

yup posh cupcake chic sgt sedap..aku pernah try red velvet tak puas makan 1 bijik..nak berbijik bijik

el said...

sape yg mkn cc ngan fork tu ngade2 betul hehehehe..comel2 je cc dia...nak posh nakkk belikan tuk el nti...anto kt ikea 16hb nni taw hahahaha

Qhaifa Nur said...

aduh..cantik cup cake ni sayangnya nak makan..he..he..

ikatankasihku said...

geram tgk semua cup cake tu

syanasaid said...

wah ttibe aku pn terfingin gak CC
pernah lalu, tp xpenah try pn beli CC kt situ
besar2 jugak ek

.::: Princess MOMOY :::. said...

dear KLCC tingkat berapa dear. dekat area ne? nak pergi nih esok

ieda said...

aduhhhh cc banyak pilihan nieee ..
hermm memang manis kan .. tapi sure sedap :)

ratusiput said...

kna blajar ni wat red velvet.. :)

Lee-Yan-Naa said...

betul2..kalo cupcake comel2 mesti syg nk makan..:D

Mr feckry said...

sedap plak cupcake wa tengok

Mama Gee said...

dapnyaaa...jauh plak tu nk pi carik...

-oP_ida- said...

sedapppppnyaaa .......

roha said...

buka bekas tu dan ngap aje terus seketul hehe