Klik Jangan Tak Klik

Tuesday, September 6, 2011

Rahsia Anuar Zain~korang tau ker!!!!!!

Khas untuk peminat fanatik Anuar Zain
aku ler tu...
tapi minat pun takdela sampai nak gomol2 dia
(Nanti Mr Y jeles hehe)
...melampau tu..minat gitu2 jerlah

Nilah alkisahnya bulan puasa hari tu...
tensen betul dalam jem
tetiba syiok pulak jem....
kalau jem sepanjang jalan pun takper

Mana taknya nampak sesuatu dalam kereta ni.....mula2 tak perasan sbb keta tukan tinted
tiba ternampak muka
"Pak Zain"
daddy Anuar Zain
ingat saper lak pakcik ni macam pernah ku lihat tapi dimana yer
still buat bodo...tetiba tengok pulak kat belakang
macam ku kenal auntie ni
Mummy Anuar Zain...

rilex nak kena confirm betul2 ni
kang salah orang buat malu ajer

rupanya2 kekasih lamaku
(kes syiok sendiri yer...mmg minat giler dgn dia...nak2 tang lesung pipit tu)
pernah berangan kalau dapat baby anak lelaki mau senyuman ala2 Anuar Zain

tengok live dalam kereta pun hensem!!!

fanatik tak fanatik sanggup ngekor keta Anuar Zain
tapi aku still waraslaa
rasa cam nak keluar dari kereta tu pun yer
tapi belumla tahap buang tebiat lagi
susah betul nak jadi Mamarazzi
sbb masa tu aku drive sorang Mr Y takde
kalau tak harus aku ambil bnyk2 gambo Anuar Zain

Inilah nombor keta dia
WGY 7
Audi jenis apa jgn tanya aku
bab keta mmg failed..tp mmg ala2 sportlaaa

Memang beliau anak yang baik...tengok bawak mak ayah pi buka puasa
mmg patut dicontohi
bukannya dok hangkut anak dara orang kehulu kehilir...
mak ayah diketepikan
nak2 kalau dah kawen lagi la mak pak jatuh nombor 2
tak suka tau lelaki yang melebihkan pasangannya lebih dari orang tua mereka

Psst: Tahu dek Anuar Zain kantoi aku.....ala takkan nak saman kot...I nikan peminat fanatik

19 comments:

KuNanGKuNanG said...

btl2 fanatik ni..dpt amik gmabr kete pn jadi la kan..he3

Cik Puan Zura said...

fuhh...memang fanatik ni..
lawa kete dia...mahai tuuuu

Mimy Hamid said...

ni memang rahsia beb....no plat tu ko dpt trace...rahsia terbongkar...huhuuh

mama tisya said...

bahaya gk tu sambil drive sambil snap..nasibaik jammed ye tk..minat anuar zain gk...pernh 2x jmpa die

YanaMIB said...

haha gigih tu snap gak gbr wpn tgh drive..mmg fanatik sungguh nih =)

eqbalzack said...

salam, selamat hari raya adilfitri...

Mia-Ina said...

pergh keta sport tue

Mr feckry said...

anuar cakap die frust lu tinggalkan die

qellissa said...

peh anuar zain pakai kete sukan Audi tu...kalau i pun sanggup ngekor kalau dah minat..=)

rasp said...

i pun suka his smile...
gegar jantung oooo hehehehehe...

ikiqzana said...

dpt negok kete pon jadi la posh.. dulu2 pon ada jugak trserempak ngan anuar zain gak kt bangsar village.. mmg dia x sombong pandang kita sambil senyum.. manis betul senyuman dia.. suker negok.

Hanis Azla said...

wah2.. bestnya.. bukan senang nak sangkut dalam jem dgn artis pujaan kan..

el said...

pttlah nuar xkawin2..dah posh kawin ngan Mr. Y hahahahaha

::NureeN:: said...

mmg fanatik abes ngan anuar zain ek.. ada tgk x video kanak2 pompuan nyanyi lagu anuar zain, comel sgt2.. siap wat mimik muka lagik..

Rinna said...

Dasat la Posh.. sempat lagik snap pic keta Anuar..yer.. :)

LydSunshine said...

Hamboih... suka-suka hati je dia follow bf kita. Benci tawww.. ~*tetiba aku pon saiko. hahaha... anuar mmg cool giler. Dulu pon selalu berebut dgn housemate. Hehehe.

Softtouch [Hanim] said...

sy pun peminat anuar zain jgk.....heeeeee

gee ryder said...

dasat kete anuar zain hehe.

selamat hari raya posh :)

Azmiezas said...

amboii..kalau cenggini..paparazzi pn kalah..hehehe