Klik Jangan Tak Klik

Wednesday, September 7, 2011

Kad & Hamper Raya !!!

Inilah satu2nya kad raya yang aku dapat
itupun company baru yang bagi
la ni dah tak main kad raya
semuakan la guna elektronik...
via sms or Ecard...

sbb tu kalau dapat "kad raya" ni feel dia lain
tingat masa sekolah dulu
vangga tu kalau dapat bnyk kad raya

yang paling tak tahan siap deko2 penuh satu rumah
meriah sgt!!!!
zaman raya dah banyak berubah
beruntung rasanya dapat lalui zaman tu...
budak sekarang ni tak merasa yang depa tahu duit raya...duit raya
(bagi sikit bising satu kampung)
tu sebab kalau dapat expose dgn kehidupan beraya di kampung lagila baguskan

Lagi bess company kasi hamper besau punya
tu yang aku seronok keje kat sini
walaupun gaji tak memberansangkan
tapi "JIWA AKU TENANG"
takde nak tensen2 cam company dulu
mana2 pun sama jer mesti ada pro & contra

Gambar ni pun amik masa balik keja bulan puasa
bulan puasa mmg aku tak mekap
muka mmg suci...hehe
tapi bila dah habis puasa semangat nak mekap pun kureng
selesa jer muka tak pakai apa2

Anyway thanks to my company sbb sudi nak kasi
& menghargai staff..hopefully next year hamper lagi besar lah yer
Alhamdullilah baru keje pun dapat gak tempias "bonus"
hehe

Mau kaaa isi dalam tu....meh jemput beraya rumah I...hehe


Psst: Jgn tak tahu aku tak buka lagi hamper ni...tunggu my family datang beraya...ramai2 seronok sikit...Mr Y cam kanak2 riang asik tanya bila nak bukak sabor jelah

8 comments:

Rinna said...

Wahh bestnyaa dpt hamper raya.. curlast.. leh laa beraya umah Posh yer..
Bagus laa.. kalau seronok kat tempat baru.. tenang sikit yer.. :)

Mimy Hamid said...

beb aku tak de hamper..kad raya pun takde...yilek poci...uhuhuh

syanasaid said...

aku pn kt sini gaji ciput, tp jiwa tenang pastu time raya mcm2 dapat
:-) senyum lebor je aku

buat open house meh la jemput aku
hahaha xmalu sungguh :p

ieda said...

bestkan kalau co yg kita kerja hargai kita time2 perayaan nie .. nak2 bila dpt hamper .. besar tuu kalau sorang satu kira ok lah kan :)

el said...

company el ni 3 ketul je staff taw
kedekut pait nak bg hamper
tp alhamdulilah duit raya ada..hehehehehe

muka posh sesuci lebaran gitu ahaks

Dee said...

dee pun ada 1 lagi hamper yg dorang belum lagi bawak ke opis dee..ntah2 tunggu syawal abis..hahaha..

raya kt kg pun skrg ni dh mcm raya kt bandarlah posh..sama je..

YanaMIB said...

woo company akak bg hamper kt sume staff ke? hebakk..huhu kompeni sy bg hamper kt client je..iskisk

Softtouch [Hanim] said...

sy kali ni dpt duit raya jer..hamper xde pun...