Klik Jangan Tak Klik

Saturday, September 24, 2011

Layan Gula~Gula Kapas...

Semalam tak bersiaran sbb MC...takdela sakit cam nak pengsan
sakit sikit2 ajer...

Dapatla "rest" sikit kat rumah
penat "kenduri" pun tak habis lagi...
teringin nak pi manjakan diri di spa...
ataupun massage
nanti nak skodeng mana2 tempat yang bess

Asal aku cuti mmg aku maless tul nak update blog...
dah ada kemudahan pun males

lagipun kalau "bulan mengambang" datang mmg moody kelautla jawabnya
aku just nak rilex2
melayan diri sendiri

Dan bila "bulan mengambang" jugakla
mengidam aku pada mende2 manis
pun menjadi jadi...

So kalau time ni mmg aku tak mendiet sgt...apa saja tekak aku nak makan
aku layan ajer....

Dah lama dok aim "Gula gula kapas" ni
sekarang dah moden...depa dok bungkus
dalam plastic...kalau dulu susah gak nak mencari
tapi rasanya yang jual pakai mesin tu lagi bess
bila kita nak baru dia buat...yg tu lagi bess

Psst: Ini pun berhari2 nak habis...tak berani nak habis takut kencing manis....semakin umur meningkat...pemakanan kena jaga...boleh makan tapi moderate





12 comments:

el said...

el pun suka gak..time budak2 dulu cukup suka..suka yg beli yg tgh nak masak tu..bila makan rs manis tu best sgt2 compare yg siap2 bungkus tu kanzz

pak long said...

salam..
lama tak makan gula tu...

misya said...

salam ziarah,terus follow,smga cpy sembuh

Softtouch [Hanim] said...

xsuka mkn gula2 tu..manis sgt!

ratusiput said...

aku masa kekecik dulu mmg suke bli gula2 kapas ni tp bulan utk makan.aku bli pastu aku suke celup dalam air sebab dia 'hilang'...ehehe..

azsuliana said...

ermmm....sedapnya...lamanya tak mengerjakan gula kapas ini...

JMR said...

letak dlm neskepi pon best gula kapas ni kan..

rATu kEBaYA said...

dah lama tak makan.. sekarang kat pasar malam pun susah nak jumpa.

Rinna said...

Gula2 kapas kegemaran anakku..:)

ct rahani said...

masa kecik2 dulu sy pun suka gak makan.. skrg macam susah je nk jupe gula2 kapas ni kan..

Mimy Hamid said...

aku pun suka tapi tu la manis bebenor...simpan sikit2...

KiKiHanakO said...

faveret masa kecikk!!! skrg dah besar mkn sikit² jerr