Klik Jangan Tak Klik

Tuesday, September 27, 2011

Berkat sabar seorang blogger~Syg Nuffnang!!!!!!!

Tetiba ayat kena munger2 sikit...puji ikhlas kat Nuffnang

Alhamdullilah...punyala lama menunggu...
akhirnya dapat gak seketul BE....lately ni macam "susah" gak nak dapat...
kekadang rezeki kot....
kekadang macam lama tak hapdate...berduyun duyun lak datang BE ni...

Tapi bila dah dpt ni rasa cam semangat lagi nak berblogging ...
walaupun sedar diri income takla setinggi mana...
tp syukur alhamdullilah...dah lepasla modal beli laptop walaupun dah hampir tahun berblogging.....bayangkan kalau dah lama berkoyan koyan kot tabungnya....

Apa2 pun bersyukur walaupun sepanjang blogging ni macam2 yang dilalui...ada yang suka...ada yang tak suka...tp redha jelah....
dalam hidup ni pun tak semua hati kita mampu nak jaga dan kadang2 pun rasa "penat" nak jaga hati semua orang...
yang penting jaga hati sendiri lagi penting sebelum kita nak jaga hati & perasaan orang lain....
buat baik salah...buat jahat jauh sekali
last2 lebih baik berpegang pada prinsip

"Biar orang buat kita...jgn kita buat orang...
ingat setiap balasan yang baik lebih baik datang dari Allah daripada manusia itu sendiri"


Hopefully lepas ni makin banyak BE is coming....insyallah amin...
tapi without korang nyer support mmg tak kemana pun....

Terima kasih to all the blogger yang masih sudi singgah & kasi komen kat blog aku yang tak seberapa ni....

Psst: Rajin2 la singgah yer...lega MALWARE tu dah hilang...terer gak aku hilangkan

22 comments:

mama tisya said...

tkpe sbr..nanti nuffnang bg lg..tahniah

I want to lose weight said...

yg aku perasankan..
bila trafic menurun..
mesti ada BE baru..

motif?

YanaMIB said...

congratz! mmg ssh nk dpt be skrg..sobsob~

aa cane sis ilangkn malware?? patot oke je sy bukak blog sis nih..hihi..sbb ada gak blog len yg ada malware tp dorg xpasan..pehtu sy pn xreti nk explain..adeh~ =.=

Isteri Encek Bard said...

Syukur Alhamdulillah... meh kita klik2

Rinna said...

Sama ler.. lepas raya nie..baru laa masuk 1 BE kalau tak sebelum tuh punya laa susah.. ades..sabo je laa.. :)

ct rahani said...

tahniah sis.. berkat sabarkan.. sy sndri pn x penah merasa itu BE.. hehe..

lieyalatif said...

murah rezeki gak tu sis...lieya ni dah lame tak cek nuffnang hihihi...sebab kat opis kene blocked bende2 cengini...benci tau!

Shu Shinju said...

waaaa..nuff bagi BE..bestnyeee...

KAMIHIDUP said...

untunglah dapat BE. benda ni kena banyak sabar, bukan senang nak jadi senang. :)

Cik Ina Do Do Cheng said...

posh sabau jangan tak sabau, sabau bawak berkat tau.

mekchu said...

mekchu pun sama.. tu sekali dtg banyak lah pulak.. hahaha..

DaZzlingLilLy said...

BE ni camna dia kira pn tak tahu..kekadang ada kekadang tak..kalo dapat satu pun hati berbunga riang dah..

ZanaNordin said...

memang nak kena sabar kan....
tu lah...kadang2 bila tak update...ada jer BE yang melekat...tp bila rajin update...xde plak BE yang lekat

Mimy Hamid said...

musim BE ni beb...mencanak canak datang..rezeki

Ekmi Rabat said...

bestnya dpt BE.bila lah turn saya pulak ni??

rATu kEBaYA said...

tapi bila BE ni datang.. takder idea pulak nak update blog. huhuhu

Softtouch [Hanim] said...

tahniah sis...sy dah xde BE dah...lama dah xde..

ieda said...

tahniah beb .. janji ada BE kan :)
keep on blogging tau !

mummysyafie said...

alhamdulilah..rezeki lepas raya. nor tak check lagi pun. tak gerak kot nuffnang nor tu. hapdet pun malas.

mummysyafie said...

alhamdulilah..rezeki lepas raya. nor tak check lagi pun. tak gerak kot nuffnang nor tu. hapdet pun malas.

Mama Gee said...

blogger makin ramai..kena ikut turn utk diagih2kan BE tu agaknya :)

el said...

betul tu biar org buat kita..jgn kita buat org..nti adalah balasannya kanzzzzzzz