Klik Jangan Tak Klik

Wednesday, September 21, 2011

Baju Raya Kebaya Nyonya ~ Open House Dept

Sebelum nak tayang koleksi baju raya 2011
meh tengok menu apa yang dihidangkan yer

Inipun jemputan CS dept..so apalagi pucuk dicita ulam mendatangla jawabnya

Mmg dept kitaorglaaa yang paling "kecoh" heboh kat sini...staff diaorang semua diam2 ajer
masa ni pun gambo aku tak nampak..tersepit....habess semua nak enterprem

Antara menu2 yang ada.....semuanya sedap2 belaka....
walaupun simple

Yang aku makan....ni ajer...lagipun aku bukan nak makan sgt...aku suka
yang part ni ajer
(kata blogger terhangat mmg wajiblaa kan...korangkan suka nengok gambo)

**

**

**

**

**

apalagi posing2laa...tulah antara koleksi
baju raya aku....
"kebaya nyonya"
dipadankan dgn kain "shocking pink"
mula2 rasa semacam yelah pink + biru sesuaikerrr
tapi tengok cam matching jer...sbb sulam kat baju tu ada kaler pink
masyuk...
cuma kalau nak santek lagi pakai
brooch 3 serangkai barula lengkap...
dalam tu aku pakai tube ajer..

Untung kebaya nyonya ni leh padankan dgn dress jugak!!!!

Thanks to the organizer...sgt2 berdedikasi & sgtlaaa peramah
melayan karenah kitaorg yang giler2 ni

Last but not least wajib bergambo beramai2.....tapi sad 2 of them akan resign...yang sorang nama Zaza mmg dah confirm...yang sorang lagi Fazlina in between
tak tahu lagi....mgmt tgh pujuk...

apa2 pun all the bess....yang penting kita tetap kawan hokey...

Belum habis lagi...kalau dah kaki bergambo....pantang ada yang hulur nak tulun amik
laju jer...last sekali udah pesen giler2 pulak..
apa2 pun mmg enjoy....la ni keja tak nak stress...nak keje2 cool ajer...


Psst: Department aku belum buat lagi..insyallah next week....company lagi bess dah habis raya baru nak buat...takper janji ada raya celebration

15 comments:

Pepel BoNda AmaNi said...

kat opis nie pun dah buat last week...tapi gambar makan2 non hado..sebab xda mood...batuk teruk sangat..so xbrapa nak enjoy la...cun apa beb..biru ngan pink...

DaZzlingLilLy said...

kitorang dah buat open opis dua minggu lepas..meriahnya kawan2 u semua..best2..

Joy said...

matching aja biru+pink tu. menyerlah. opis I buat jumaat ni...

ikatankasihku said...

penuh dgn makanan..cun nyer pakai baju kebaya...teruja tgkkan

diana said...

gambar makan lagi..
hehhehe

el said...

cam gula2 dah tgk posh pki baju kaler tu hehehehe

mummysyafie said...

cantik gabungan biru dan pink..nampak sweet sangat

selamat hari raya dear...

syanasaid said...

santek baju :-)
matching sgt2 la
comel jek kaler dia
aku ni mmg idok le kan pakai kebaya
tak berani wei
hahaha

Lynn Hamzah said...

salam...
office lynn buat jamuan raya isnin lepas...tp x sempat posing2 la...huhuhuh...

ieda said...

wah manyak menu .. sedap2 .. office I akan buat jumaat nie .. adehh x sabar lak ekekek

wahhh posing ramai2 best meriahh je .. beb .. manis uu berkebaya beb :)

YanaMIB said...

meriah btol celeb raya kt opis akak..makanan meriah..baju pn meriah..wewiitt~ =)

Mama Gee said...

canteklah posh...

bilalah opis ai nk buat jamuan raya nih! iskk

lieyalatif said...

cantik u sis....mmg masuk laa kebaye tu kalernyer.....menyerlah gitu.....

Mimy Hamid said...

kat tm ni hari hari ada open house dept...pegi or tak pegi je la...ehehe..rezeki kan..babe lawa la combinasi kenaya dan kain pink...i like...kena tiru ni tak semesti lawan batik yer dak

rasp said...

phewwwiiittt u look gorjes!!!
bestnya dpt geng satu kepala gini...
gi mana2 function togeder2 sungguh happening kan....