Klik Jangan Tak Klik

Thursday, August 18, 2011

Orang tengok wayang aku bikin wayang!!!

Nilah dia tempatnya aku "main wayang"
(jgn dok fikir bukan2 naaa bulan poser ni tak baek doserrr)
Platinum Movie suites
kat The Curve

Ha!! nak sgt tengok movie kat sini
amik ko rege mak aii..leh dpt baju sehelai tawww
RM45 ada tax lagi
(Aku bab2 ni kedekut sikit...tapi Mr Y kalau bab entertainment dia tak kesah..sabo jelah)

Yang nak lagi bess udah macam cinema tu kami book untuk
kami berdua ajer...mmg takde org masa tu...
Sampaikan tukang wayang kat belakang tu pun entah ke mana2...
malas dia nak layan kot sbb kami berdua jerkan
suka hati korangla bikin apa

Gedixxx siap nak berantor makan & minum bagai
paling bess tekan jer button nanti waiter mai amik order naaa

Aku yang dah "kebohsanan" ni apa lagi jalan2 dlm panggung tu
yelah dah takde orangkan..
Mr Y pulak dah mmg movie fav dia
leh tekun tengok citer tu dari mula sampai ke habis

Inilah citer yang Mr Y syiok sgt tengok tu
"Transformer Dark Of The Moon"

Inilah dia heroin yang cun kalah
"Angelina Jolie"
Rosie Huntington
especially tang bibir tu...
kalau lelaki tengok cair aku pun teruja gak tengok
mmg seksi & santek!!!!

Ni lak heronya tak macho sgt
macam budak2 jer
"Shia LaBeouf"
(tulah agaknya aku tak tengok sgt hehe)

Lepas 3 jam barulah habisss..lama tu....lega
besskan tempat ni cozy...leh lepak sementara tunggu movie nak mula..

Posing time jer yang aku suka

Tomeikan Garfield tu...tingat Mr Poposh kat rumah
terasa "kecilnya" diriku
kalau nak perasan kurus leh ler amik gambo
dgn Garfield ni

Kalau tak silap aku
hero lama "James Dean"
kenal kerrr korang...hensemkan....

Ni pulak "Elvis Presley"
Legend ni

Ni aku tak kenal...asal heroin jer aku tak kenal
kalau hero senang pulak aku nak ingat
huhu

Kat sini kalau nak blanket & bantal kena sewa yer...baper hengget tak henggat
tapi hari tu...bantal aku main amik jer kat luar..tak yah sewa pun
blanket nyesal tak amik...sejuk cam nak mamp**
lepas tu kerusi recliner dia mmg bess leh adjust nak kedepan ke belakang
tidur sedap tawww
mmg selesa...tapi dinasihatkan pakailah baju tebal2 kalau tak nak sewa blanket sbb
sejuk gilerrrrrrrrr

La ni Mr Y dah addict asal nak tengok wayang nak pi sini
dah tak mo tengok cinema yang bese tu
(eee berlagakkan nyampesss)
sbb dia rasa selesa kot..
Suka hatilah aku ikut jerlah
tapi dgn syarat

**

**

**

**

**

Yess aku mau tengok citer ni
katun "Smurf" ni femes tau masa aku kecik2 dulu
siapa yang seangkatan dgn aku taulah katun ni
cumilkan makhluk kaler biru ni

Jangan tengok citer ni Mr Y lak ter ZZZZZZZZZZZZz


Psst:Gambar mmg menyakitkan mata sbb guna camera HP...lagipun dalam tu golap

15 comments:

rasp said...

i pun tingin nak tengok smurffff...
tapi nak tengok kat cinema bese2 je....
nak bayor utk 6 kepala ooooo....
mau fengsan :D

YanaMIB said...

woo sy tingin gak nk tgk wayg kt tpt gini..tp laki sy lak jenis xminat nk bazir utk tpt2 gini..haha~ somi je kn yg ada kose veto..so bini2 kena la ikut..haha~ =P

diana said...

mahal tapi berbaloi la..
selesa...
kena la dengan harganya....

mama tisya said...

tk pernh try lg tgk yg platinum ni sebab mhl bangat tp sesekali apa slhnye nk try..dh gaya wyg sendiri dh..kalo 2 org pn still on ek...

Cik Tqah said...

hoho.. mahal tu..bleh tgk 2 3 movie da

lieyalatif said...

wah bestnye sis...syok kan...privacy n selesa gile2 gitu....tingin gak...tapi mahal tuuuu ekekeekek..sesekali nak merase boleh kot ekekeekek....

sis, makin slim u...cantik!~

Dee said...

mahal tu..tp berbaloilah dgn keselesaannya..

noradzlina.kamdani said...

pergh.....ekslusifnye g tgk wyg kt situ ek...

el said...

RM45 satu kepala ke posh
perghhh mahalnye..tp kalo berbaloi xpelah..lgpun Mr. Y masyukkk hehehehe

a'ah smurf tu ms kecik2 suka tgk

fazilzura said...

WAHHHHHHHHHHHHHHHHHH sgt suke itu garfield yg beso tu ..

besh nye seat wayg snun , clik buton ado pelayan dtg ye

Isteri Encek Bard said...

wahhhh bestnyer.. cam gold class jer

Rinna said...

Wahh cantik laa.. curlast tgk wayang.. tempat gini..selesa dan berbaloi laa ngan harganya..

Yup dulu2 mmg suka ngan katun smurfs cute jerk.. :)

NUNU EERA said...

mak ai.. prut garfield tu da mcm perut poposh la.. ;0

Mimy Hamid said...

aku pun terminat ngan tempat gini...kalau cam ni nampaknya aku la kena banje ...laki aku kureng nak hbskan duit kat entertainment...tapi aku nak merasa...why not....akak ku jejajk jua

mummysyafie said...

nor ingat nak tengok midnight esok, tapi tak sure kat maner. kalau rajin bleh gak ke curve ni kan. tapi tak pernah pegi lagi tempat ni. agak2 ok tak kalau main redah je?