Klik Jangan Tak Klik

Sunday, August 14, 2011

Matta Fair kembali lagi

Matta Fair kembali lagi
today is the last day...

12th Aug - 14th Aug 2011
(3 days only)

3 hari jer....tapi aku tak pi pun...
saja nak bagi tau korang

Kalau ada siapa yang pi nanti update yer...sibuk nak cari package Singapore Universal Studio...

Psst: Lagipun puasa....tak kuasa nak berhimpit himpit

8 comments:

yana2605 said...

3D2N JHB/UNIVERSAL STUDIO - RM333 per pax...harga termasuk 2 mlm menginapan di new york hotel JHB.. transfer to universal studio and 1 day pass unversal studio..berminat bole drop kat my email tour2@triways.com.my

Mimy Hamid said...

tak dpt nak pegi la posh....fokus dah lari target..plan mmg nak bercuti termengandung pulak...so fokus ke orang baru la tahun depan..tiket ke KK thn depan pun burn beli bulan 2/2012...due date org baru 2/2012..

mummysyafie said...

nor pun tak pegi, kena stand by kat opis la wikend ni.

bulan puasa ni kalau bersesak mmg cabaran sungguh kan

DaZzlingLilLy said...

jauh benor nak pegi pun..tunggu yg kat area utara nih nanti jer..tingin nak tinjau2..jauh benor nak pegi pun..tunggu yg kat area utara nih nanti jer..tingin nak tinjau2..

atty's said...

tak gie gak tak larat..sbb posa.

rasp said...

i pun tak gi sis...
alasan sama cam u...
tak koser i :D

el said...

ermm x berkesempatan lg nak travel..huhuhu ape kata posh wat giveaway travel kehkehkeh

deaf-angel said...

ala...gi Singapore je tak yah package2 la..
travel sendiri naik bas sendiri pakai public transport sendiri lagi best

tapi kan, tiket masuk Universal Studio tu kan, ko advance2 la kena rezeb.