Klik Jangan Tak Klik

Friday, August 12, 2011

eyeliner ni murah tapi terbaikkk!!!

La ni atas nasihat & rata2 blogger mengata eyeliner
dari Silky Girl macam bess ajer

Apalagi aku pun membeli
la..sakit hati sbb eyeliner
yang aku beli dari Stage hari tu tak leh pakai
tak tahulah dah expired ke apa
tapi dia cair macam air ajer...sedeh
betul!!!nasib baik "sales"
masa beli pun RM12 hengget jer kalu tak mau nangis..

So far aku pakai yang ni okey jer...tak jadi mata panda...
dulu pakai Maybeline lebam mata cam kena tumbuk
terus aku kasi kat my niece..
tapi dia pakai ok jer
maybe jenis mata besar kot

So kalau mata tak berapa nak besar
(sepetlaa tu...tp tak ler teruk sgt sampai takde double eyelid...)
aku rekomen pakai ni...cuma kering sikitlaa
suka sbb senang nak pakai
dan tak nak comot

Murah jer masa beli kat Watson
tapi masa tu sales
RM17++...harga sebenar tak sampai RM20

Frankly speaking
(wah!! speking London)
mmg aku tak brp berkenan dgn brand ni
(berlagaknya)
sbb rasa cam mekap untuk budak remaja jer
tapi oklaaa...ini pun based on recomendation by the blogger
thanks u all!!!

Psst: Cuma tak bessnyer sbb nak cpt masa membeli terlupa nak belek betul2 terbeli kaler brown...nanti nak beli kaler black pulak tengok bess ke tak

13 comments:

mama tisya said...

tgk org pki eyeliner cun tp bila pki mula la berair mata...huhuuhu

Shu Shinju said...

shu de baru beli yang Maybeline eyestudio liquid eyeliner..cair la..geramnye..dah la mahal..uhuhu...

ratusiput said...

so far maybeline ok lg aku pakai.tp pakai pun jarang.heavy make up je aku pakai.sayang.ehehe...

Joy said...

iye..kwn i ada guna brand ni. dia pun ckp terbaik nye la. i still guna kohl pencil je..lom terror nk garis kan tu... ;)

Wahidah said...

ala nape tk upload gmbr nya sekali..nk gk tgk penangan eyeliner ne..:)

lieyalatif said...

lieya mmg pakai yg ni sis....heheh...mule apply yg pensil, then pakai yg ni...baru pekat memukau n tahan lame heheeheh

Rinna said...

Penah cuba pakai yg liquid gini tapi..tak menjadi ler..so pakai yg pensilnya eyeliner jerkk

ieda said...

beb .. aku pakai maybeline punya eyeliner .. ok gak :)

el said...

nak raya ni kena beli lah set makeup..tambah2 ape yg perlu..b4 ni mls nak makeup ate..tiap raya asik boyot jek..kahkahkahhh

kalo dah posh kata ok..aii nak beli 1..
:)

Mimy Hamid said...

silky girl nya eyeliner jenis ni mmg best seller beb..color hitam manjang je habis...aku nak beli asik takde stok...

Bitt (double IS) said...

nanti tepek eh mata u yg dah di line kan tu ;)

Softtouch [Hanim] said...

xreti pakai eye liner sis...last apkai amsa kawin...huhuhu

mummysyafie said...

nor selalu ada problem kalau cari eyeliner. mata nor kan sepet...senang nak comot bila berpeluh.