Klik Jangan Tak Klik

Thursday, August 11, 2011

Berbuka di PERIOK!!!

Biasalah petang2 kasi idea untuk berbuka
mana tau kot2 tingin nak pekena
"Nasi Beriyani Gam"

Leh ler terai kat Restoran Periok!!!
Located kat Sg Buloh
betul2 depan The Store

tu dia meriahkan lauk pauknyer...
asam pedas pun ada

Tapi ada org tu (Mr Y)
tak mo makan nasi...pi pekena Mee Bandung...pekat betul
tapi kuah tu sedap gak..
cuma satu kedai ni portion dia mmg bnyk
rasa cam letih nak ngabehkan
& buleh kongsi kalau datang ramai2
tapi tak jugak..masing2 ada selera tersendirikan

Kat sini ada tapai gak..aku tak suka
Mr Y suka sgt...

Ni pun aku tak makan....acar buah..org kata sedap
sgt sbg pembuka selera

Tengok tu berapa bnyk periok!!!
dalam tu ada nasi & lauk pauk

Air nescafe ais & air suam ajer...

Psst: Masih terfikir nak berbuka apa lak ni...

13 comments:

Eri-chan said...

sedapnya. macam sangat pekat..ala..posh takde alamt penuh ke diorang ada website ke

Mimy Hamid said...

ooo tau kedai ni tapi tak tersinggah...rupanya menarik menu

mummysyafie said...

kalau berbuka kat sini, sampai ke sahur masih kenyang. hihi..nasi nya penuh satu pinggan

rasp said...

saya pengemar tapai & acar buah...
yummeh...

RasyidHamid said...

nih yg dekat car park tu ker?? tepi skola??

Bitt (double IS) said...

perghhh gilakkk bagakk periukkkkk heheehe

Edy Zaidi said...

alahai..sedapnyaaa

ikiqzana said...

mee bandung ngan tapai mmg ler x leh menahan seleraku. nmpk sedap..

el said...

heheh dah pekena nasi beriyani eh
kt penang ni ssh nak cari nasi beriyani gam...yg ado tu je lah nasi beriyani kandaq..:)

mee bandung tu tgk pun mmg sedap

hyazz said...

terliur lak tengok mee bandung tu...

lieyalatif said...

fuh..menariknye sis menu2 nisume....mmg terliur tgk..dugaan betol heehehehhe

Rinna said...

Sedapnyaa tgk nasik tuh..ikss..

Softtouch [Hanim] said...

ah mkn sekali kat sini sis tp bkn bulan pose..potion dia mmg byk...