Klik Jangan Tak Klik

Thursday, August 11, 2011

Lamborghini new MODEL!!!!

ha...jgn tak tau Lamborghini ada model terbaru taww

Kaler kuning lagi....udah mcm transformer aku tengok

Datang lak lagi satu kaler putih...baru tengok jer
kalau dgr bunyi lagi syiok

Ingat Yusri KRU jer ada
"Lamborghini" aku pun ada gak

jeng!!! jeng!!!

**


**


**

Aku lah modelnyer...perasan jab buat cam keta sendiri

Tak dapat keta...dpt enterprem dgn keta pun jadiler

Jgn main2 dua bijik terus...sama kaler lak tu...

Sampai mati pun mmg tak mampu....rege jer RM1 juta
road tax nyer entah brp ribulak...
tapi tabik springla saper yang mampu pakai
cam Yusri...maknanya he's really makes money
kalau tak takkan mampu nak pakai keta semewah ni...

Owners keta ni mmg sporting masa nak bergambar...tapi lagi sporting kalau kasi test drivekan
hehe

Psst: Citer pasal keta....nanti aku update entry keta artis manalak aku jumpa....

14 comments:

el said...

sebut psl lambogini ni kan
baru smlm npk lambogini kaler putih...kapel cina tu tgh wat wedding shot...hehehe...
wow yusri ado lambo ke..pttlah lisa mau kt dia..hahahaha

SURIA AMANDA said...

itu namo eh kereta kedekut sbb ada 2 pintu..x kasik org lain tumpang..kan? mmg betul x mampu de..

Pepel BoNda AmaNi said...

mampu tengok jerk...xmampu pakai..huhuhuh...

YanaMIB said...

sy pn suka klu dpt bergbr dgn kete2 mewah gini..tp biasa org kaya2 pakai kete besar gini mmg humble lah kan..sgt respect! =)

Rinna said...

Tak dpt beli..janji dpt bergambar ngan keta pun kira okey gak tuh..kan.. :)

rasp said...

kalo sapphire tengok mesti dia tergamam...
ntah naper dia suka tgk kete sporty gini hehehehe...

Dee said...

aritu nmpk lamborghini merah parking dpn hotel ni..segan nak amik pic..hehehe..

GreenJade said...

ala baru ushar2 nk tumpang dia..kempunan le nmpk nye ehehehe

dah ade menu nk berbuka arini?

uncle hyree said...

dapat main game pc ada keter lamborghini pun dah ok hahahha

ikiqzana said...

peeewwittt.. ada gaya la posh jadi model kete. sama ler mampu negok jer x mampu beli.. mahai.

Mimy Hamid said...

pewitttttttttttt bestnya dapt posing ngan lamborghini...

apak cikidong said...

bangga owner keter tu bila posh nk gambo kat keter dia..

mummysyafie said...

sampai pencen pun tak mampu nak pakai keta camni kan.

-oP_ida- said...

fheww chantiknyaa..........

kat umah ada sebijik.....tp just tatapan jaa..eheeh