Klik Jangan Tak Klik

Monday, August 1, 2011

Buffet Ramadan 2011 ~ Sesak Sesak McDonald pun ok

Kan ari Sabtu tu kunun2 gedik
nak ke Jakel
nak cari baju raya...Ingatkan dah nak dekat puasa
confirm tak ramai
orang
sekali semua tempat parking FULL
&
jalan jem teruk
macam sok dah nak raya jer...
phening kepala aku tengok kalau camni tak payahlah baik balik rumah jelaaa

Saja jerlah nak berkongsi
kot2 tengah soping giler2 tetiba takde tempat nak berbuka
leh gak berbuka
kat MCDonald ni

Citer pasal McDonald ni kan masa tempoh aku
"senyap" tak update blog lama ari
tu...so alang2 dok tersimpan jer baik aku update sekaligus
(alang alang tengah rajin menghapdate ni)
Ni yang promo
"Double cheeseburger"
buy 1 free 1
dah masuk GCB terus aku tak teringin sbb tak brp sedap & mahal pulak tu...

tapi dua2 pun aku punya
Mr Y kan pantang daging

so dia kenala order " filet o fish"
tapi gedix nak gak order
"apple pie"
seumur hidup aku tak pernah makan rasa atau sentuh
"apple pie" ni tak tau naper
walaupun orang dok kata sedap

Ice cream "lime" ni mmg yummy & refreshing

Lepas tu heboh pulak breakfast meal McD
pun aku heboh nak terai
dah terai sekali cukuplaaa

Makan 2 orang tapi nak jugak amik family set ni
last2 jenuh nak ngabehkan

Yang ni buat muak...terkial2 nak ngabehkan
tapi kalau compare bfast McD dengan KFC sedap
lagi MCD....plus the coffee
KFC nyer kopi cair...

Hari tu ada terai KFC nyer bfast meal...nak termuntah sebab ada kulit telur dalam
tu...pengotor betullah!!!

Nanti kalau rajin aku skodeng lagi buffet ramadan yang best...la ni pun macam tak worth mahal bebeno....buat beli baju raya lagi bagus

"Selamat Berbuka"

Psst: Petang ni tak tahu nak berbuka apa...kacang buncis ada dalam fridge...





17 comments:

Shu Shinju said...

bfast kfc mmg x best..dah try aritu....

Cik Tqah said...

besh masa mcd ade buffet berbuke dulu..makan sampai lebamm

Jamiel said...

Idea menarik ni..
Nanti le try..
Selamat Menyambut bulan Ramadhan..

DaZzlingLilLy said...

banyaknya beger mcd tu..i suka lime aiskrim tu..selamat berpuasa to u n family

Dee said...

dee suka bfast mcd compare to kfc..

Tukang Karut said...

buka apa tadi?

ratusiput said...

nasib baik bace entry ni memalam.kalau tak...tgk mcd pun kecur...ehehe...

Heidi Shafiq said...

ni entry menggoda nafsu makan ni.. hahahhaa..

Mr feckry said...

sampai bile ek, nanti wa nak pi la

suhailas said...

Salam Ramadhan...selamat berpuasa...wahhhhh tgk mcD pepagi pon .......hehehehehh !!!

lieyalatif said...

mekdi pun ade buat buffet kan sis...dulu2 penah gak pergi...tapi tu laa perut kecik...rugi jek...masuk sebijik beger dah terbongkang ekeekekekek

SURIA AMANDA said...

waa....boleh jadi duta MCD ni....

Muhamad Zulkarnain said...

waaaaaaaaaa.....blogwalking here :-)

el said...

eee teruknye ada kulit telor
x komplen ke hehehehe

x nah try bfast meal ni kfc or mcd
nti nak cubalah tp pas pose lah hahahaha

-oP_ida- said...

KFc save kos...ehehehheehhe
dhtuh wak keja asal bolew jaa

ALoNa CintamaniszLite said...

tak penah lagi try brekfes kat MCD...syok gak tgk ada kotak besar utk family set tu, hihi..

Mimy Hamid said...

sempat ek beli pakai kupon..hr tu nak pergi org beratur ramai sgt