Klik Jangan Tak Klik

Friday, May 20, 2011

Tak perlu ke Kluang

Kejap jer dah hari Jumaatkan...

kalu tea time mmg suka pi kopitiam jer
sbb tak mo makan berat..berat

Kali ni lepak2 bawak mum & my niece pi makan
kat
Kopitiam
"Kluang Station"
singgah lepas penat bersoping

beverages
"teh ice...cham ice...milo ice"
semua berais sbb waktu tu panas giler

Budak yang suka bergambar....kalau dia ada aku la jadi photographer
kasi can...asik enterprem muka aku jerkan

Aku order "roti bakar" jer takde selera kalu penat sgt..
tp adalah cuit2 sikit depa punya...food orang lain order mmg sedapkan

Budak kecik ni hi taste....order kids meal...burger....bolelaaaa
lepas tu tak habis...

My mum order "Hainanese chicken chop"
yang ni mmg sedap...diakui oleh my mum
beselah orang lama ni tekak dia lagi peka...kalau tak sedap
kata tak sedap jer...oklaaa sos dia ala2 sweet sour
tapi mmg yang datang sini mesti order menu ni

Aku cam bese kalau kopitiam suka air & roti bakar jer
food lain tak brp minat...

"Happy Weekend"
u all....aku keje daaa esok huhu

Psst: Mood berblogging tgh mai selow selow...

17 comments:

atty's said...

sedapnya chicken chp tu

el said...

buat ms skrg pantang ais
tgk ayaq ais tu mak aiiii sedapnye
(kental el kental hahahaha)

sedapnye hainan ciken cop tu

el said...

eh sape dpt jakpot 88888 tu posh..ritu miss 2 no je 88890 huhuhu

bujal X said...

saya kopi buat sendiri~~nak rasa?he~~

Joy said...

samala.. if ke kopitiam..i suka roti bakar n air aja ;)

A D I A said...

hainanese chicken chop ni sedap, dulu i tak suka. tapi sejak makan kat KB, sedap la pulakkk.

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

kluang kopi? maera ade terbace haritu jakim dah kuarkan tak halal..hurm...

makdara TERdiva said...

esok kita cuti..eeeeyahuu

hepi weekend dear :)

Farah Shamsudin said...

Percaya tak, saya tak pernah makan kat Kopitiam.. dekat area saya ada satu, tapi memang tak pernah terpikir nak singgah.. saya selalu ke Old Town jee..

YanaMIB said...

nyum nyum..sedap sedap..hehe...lorr sis keje apa lak sok..org cotiiii..hehe..=P

Rinna said...

Sedapnyaa tgk hainese chicken chop....nyum2.. :) Happy Weekend

qellissa said...

sedap ke kopitiam tu beb? sekarang ni nak pg mkn kat kopitiam mcm was2 je kan...

ieda said...

menarik tul hainan chic chop tuu .. :)) lapoor lah pulak ...

Softtouch [Hanim] said...

sedap ye sis..cpernah cube lg kluang station nie..lepas ni leh cube

Anonymous said...

kluang rail coffee mmg tak halal dan mengandungi dna khinzir.

NUNU EERA said...

ske gak lpk cni.. minum n mkn roti kaya.. ;)

Mimy Hamid said...

yer aku pun setuju ngan mum ko..hainese chicken chop sini terbaekk