Klik Jangan Tak Klik

Thursday, May 19, 2011

Panjang & Melentik

Sejak blogspot buat hal since last week hari tu
hilang sudah mood nak berblogging...
huru hara jadinya tak tahu apahal
ingat aku sorang jer kena
rupa2nya semua pun effect
kuranglaa sikit kerisauan

tak tahu nak merapu apa...walaupun ada "gambar" berderet
menunggu turn utk diupdate

Yang Mr Y pulak sibuk tanya apsal asal aku tak hapdate
dah 2 tiga hari...

Tapi alhamdullilah blogspot dah kembali okey...
cuma tuan tanah kena amik mood utk berblogging kembali

Dah tu sibuk dgn macam2 aktiviti
(akitivitila sgt...)
hehe
sibuk dok pikiaq nak cari baju
"Annual dinner" lagi
nasib baik Mr Y sanggup jadi
"imej advisor"
kehulu kehilir tulun aku cari baju
utk dinner malam tu...ingatkan imej
"rock" tu senang phening gak...
tu belum masuk make up, rambut & accessori
mmg bengong semata2 utk annual dinner sanggup berabis
tulah perempuan...

Takperlah hujung bulan ni ingat nak pi "rehatkan"
kepala otaklaa
penat sgt...

Habis sudah aku merapu pagi2 ni....takde apa yang panjang & melentiknyer
cuam nak tayang bulu mata ajer
hehe layan jelaaa yer...

Sepi betul tak dapat blogging ni...

MISS!!! korang semua

Psst: Nanti update lagi...mood tgh slow2 nak dtg ni...jgn blogspot buat hal lagi sudah!!!


22 comments:

ratusiput said...

aku pun ngah takde mood nk update blog...

Riri Yoorin said...

penah cuba pakai fake eyelashes.. beribu kali mata dok terkedip rasa berat hehe

Rinna said...

Waaa cantik gitu :)

el said...

nti nak belilah bulu mata pelsu...last pakai pun ms kawen ritu hahahaha...canteklah baju posh tu :)

Farah Hanis said...

rasenye takkan ada masalah lagi.

Joy said...

dah ada fake lashes tu..tp x reti nk pakai..mcm x brp kemas aja...

YanaMIB said...

tu lah sis..kununnya nk upgrade tp sy tgk sama je..xde apa yg berubah pon..grrr~

tarik napas pjg2, nnt dtg la mood blogging tuh =)

cik panadol said...

nk try pakai...tp xtau mcm mane nk pakai...kak posh tlg ajar kan boleh....hehe

nuanza said...

sama arrr..hilang mood nk bloging ..mcm kekonon nk majuk..tp bila dh ok..hilang majuk..huhuhu

psttt: lawa ar bulu mata

mama iris said...

cantek rambut....cemburu.....rambut i nipis sgt...

qellissa said...

wah lentik bulu mata..sama lah i pon xde mood nak berblogging sejak blogspot ni ade masalah..adesss

アヌム ちゃん said...

wahh pnjg bulu mate..hik2~

♥MiZz-siHa♥ said...

mood kt pon slow2 naik gt....

ieda said...

ahhahaha aah nampak mentik2 tuu beb :)

makdara TERdiva said...

tak gheti lah nak guna fake eyelash tu..geram tgk anak berbulu mata lentik asli! huhu

Dee said...

besar betul impact akibat blogger problem aritu ye..apapun..posh tetap nmpk cantik dgn eyelashes tu..

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

haha.. ape la yg blogspot upgrade pon xtau la.. makin bercelaru ade la... hahah.. btw nice eye :)

si tuan putri kiUt said...

minggu lepas 1 hari blogg out of services??....tak senang duduk dibuatnye kan.... rindu nak blogwalkingg.. :D

now bleh berblog sampai lebam..jommm

lily lotus said...

haa tu lah blogspot ni, kan dah merajuk tuan punya blogspot ni..hehe

Faaein Talip Roy said...

singgah sini juga.. =]

rasp said...

phewwwiiitttt *wink wink* skit...
gorjes lah eyelashes u tu sis...
tak sabor nak tengok ur outfit...

Softtouch [Hanim] said...

sy pun ari tu bila blogger buat hal mcm mls je nk update tp gigihkan jgk..heee

wa...cntik mata sis..melentik2 youuuuuu