Klik Jangan Tak Klik

Monday, April 25, 2011

Rock & Retro tulun kasi idea

korang nak minta tulun kasi idea
untuk my 1st annual dinner kat tempat baru ni
dah lama tak
berannual dinner harusla jointkan

Phening mula2 nakkan tema
Retro
ala2 skirt kembang...tak pun polka dot
tapi rasa cam susah jer nak cari baju

Last utk "selamat" pilih rock lagi senang
sekurang2nyer tak membazir kalau aku beli jacket kulit
& boot leh gak aku melaram utk riding
tak mo la beli2 jer nanti lepas tu tak pakai
rugi & membazir



Kalu aku pakai camni sesuai tak
kalau aku pilih
tema rocklaaa

Tang rambut aku buat ala2 Ella kot
curly2 kat bahagian bawah
ada ker colleague bg idea suruh aku buat rambut ala2 kembang tak pun
ala2 afrika tu...
eee tak sesuai

Any idea lagi kengkawan nak pakai baju apa yer...
masa tinggal sebulan utk aku come out wt the idea

itu belum makeover lagi...hehe

Psst: So kengkawan idea anda sgt2 la diperlukan....tulun!!!!

8 comments:

NUNU EERA said...

klu nk rmbut rock kne ksi curly sema la sis.. pape pun bju tu mmg ds cun da.. ;)

Eri-chan said...

u pakai kulit memang berbaloi sebab boleh guna balik masa naik superbike. pakai polka dot merah atau kian skirt pendek merah macam old skool tu pun cantik gak..ehehe kendian pakaila tight. tight cantik dari giordano.

qellissa said...

Rock better kot, by the way cun gak yg u pakai tu nampak ala2 rock gitu...tp fesyen retro pun da kembali gak..i tgk ramai dak2 sekarang pakai henbeg tali panjang ala2 zaman mummy i muda2 dolu..hihihi

rasp said...

iyelah kalo u pakai camtu...
leh guna pakai lain masa kan...
walopun follow tema, tapi biorle berbaloi2....
mmg cun baju pilihan u tu sis..

ieda said...

ermm yg ini dah cantik dan kena ngan yuuu beb :)

but satu jew .. kalau nak make over nanti beb .. mu pin sikit lurah tuu ekekke .. agak seksis disitu .. I jeles uuu ekekke :)

that's all .. yg lain the colour looks great at u !!

♥MiZz-siHa♥ said...

rock lg senang kot..retro mcm ssh skit n lps tu mesti kurang pkai dah..membazir la kan..

ratusiput said...

betul tu...amik rock sng...nanti leh recycle baju tu.takpun ko kan ske terai2 baju...pekate ko amik gambo 4-5 style...pastu kita org undi yg mane cantik :)

AngahSayang2314 said...

wahhh dinner yer...kat gdex ye...batter ambil rock la.. lepas tue isma buat rambut ala2 rock perhh meleleh...