Klik Jangan Tak Klik

Monday, April 25, 2011

Colmar Tropicale Day View

Monday pun bz...tu yang lambat update ni...
Citer Colmar masih diteruskan...
Thanks yer kengkawan feedback pasal
pilihan tema utk ke Annual Dinner
rata2 vote for ROCK
haruslah aku jadi rocker malam tu hehe

Inilah pemandangan waktu pagi di Colmar Tropicale
Masa ni dah tak terasa sejuk
terasa panas cam kat key ell ajer

Cantekkan bangunan2 kat sini...mmg bercirikan
ala2 France gitu...nak pi France entah bilanya...tunggu pencenla kot hehe

lepas breakfast tak tau nak buat apa...lepak dulu kat bilik...
ajak Mr Y swimming dia maless..
aku mmg pantang kalu tengok dia bersenang lenang tengok TV ajer
(adaker vacation tengok TV...samalak melayan sekali dgn FIL)

jadi aku mengacau Mr Y suruh amik gambo aku
hamik ko!!sampai panjat kat tingkap
mau kasi trill sikit
(jgn ikut yer aksi ni merbahaya..tinggi tingkap tu salah adjust mau ada yg terjatuh ni)
masa ni gerun gak kot terjatuh kang tak pasal2
yelah asik pose yang sama boring...sekali sekala tukar2 la pulak!!

Masa ni walaupun panas masih ok lagi...panas panas dingin...

Tapi bila Mr Y dah tak koser nak layan aku bergambo aku pun apa lagi
amiklah gambo sendiri...
aku mmg cam gini kalau vacation tak reti nak duduk diam...

Mungkin bg sesetengah orang kalu vacation suka memerap dlm bilik
aku tak suka...masa nilah aku lagi aktif asik nak merayap ajer
tapi Mr Y suka jer lepak kat bilik
hampeh buleh jer dia layan TV..

Udah macam2 style ler gambo snap sendiri
takper kalu korang tak nak tengok muka aku abaikan
tengok jer backgrd gambo building tu

Takper2 ada ubi ada batas...tak mo amik gambo aku yer...siap kena denda lepas ni
hehe


Psst: Lum habis lagi yer akan bersambung...layan jelah yer...akan ada aksi2 menarik selepas ini...(menarik ker)



13 comments:

SURIA AMANDA said...

bila la lisa nak merasa berjalan jejauh cam akak ni...nak bersalin pun lambat lagi...sebulan jer lagi..

YanaMIB said...

ur mr Y nyer minded sama cam my mom lah..bg dia vaca. ni utk releks rehat² dlm bilek..amek ketenangan katanya..haha~

sy lak jenis cam sis, klu dh nama holiday haruslah berjln, soping moping..yelah klu takat nk terperap dlm bilek baek duk rmh je kan..kan..huhu~

Adi Zhaf said...

x g jejalan kat tempat yg macam jepon tu ke??
boleh pakai bju jepon tu haa =)

:: Pewit Cun ::

SyaNa said...

eeii aku pn pantang vacation dok lepak bilik
sakit mata & jiwa ok tgk
hahaaa

ratusiput said...

mmg bengkek kalau g vacation dok terperap dlm bilik je kan.kecuali kalau stay 4H3M bolehla nk bersantai2 bagai...yela bukan slalu dpt g vacation tp mr.y amik gambo ko tu kire ok la tu...jgn denda...ehehe..

Mama Gee said...

wah posh pi vacation....bestnyaa...
g pun tak ske memerap je kalo pi vacation....mosannn...duk bilik utk mandi, solat dan tidoo je..

rasp said...

sib baik SH & i peel sropa...
kalo gi vacation tak reti dok diam2 dlm bilik...
harus jalan jalan jalan jalan dan cari makan :D

ALoNa CintamaniszLite said...

sama ler ngan akak..kalo plan cuti2 ni..mana ler ada dok diam kat apartment atau homestay tu..hehe..mesti ada acara2 lain outdoor!! hehe..
Namanya aje gi bercuti...tp sebenarnya letih dari hari biasa tp menyeronokkan!!

Anonymous said...

Interesting article to my mind. Thanks for enlightning that info.

Tom Writeman
cell phone jammer blocker

Anonymous said...

Great blog if you ask me. Thank you a lot for posting this info.

Tim Torson
escort girls milano

Anonymous said...

Great blog to my mind. Thnx for sharing this info.

Tom Phillsen
london escorts indian

Anonymous said...

Interesting post as for me. Thank you for posting that information.

Suissy Shonger
exclusive cyprus escort agencies

Anonymous said...

Good post, sweetie! Keep it up! By the way, why don't you make your blog a bit more social.


Victoria Clark
dominos coupons